Vánoční dárky podle Porkert Bros.

Novinky, Trendy

11. prosince 2018 | 0 komentářů

Do Vánoc zbývají necelé dva týdny a v obchodech stojí nekonečné fronty lidí. A co hůř, ty pořád ještě nevíš, čím obdarovat rodinu a kámoše. Nezoufej! Porkert Bros naklusali k nám na prodejnu a připravili si pro tebe absolutní best of, se kterým zaskóruješ jak u taťky, ségry, nejlepšího kámoše i u svojí holky! Sleduj a uč se:

Placatka

Začněme hned pěkně zostra: každý milovník zimních sportů ví, že po pdivoké jízdě na snowboardu – a nebo lyžích – je potřeba se pořádně posilnit. Navíc venku člověk snadno prochladne, tak je důležité se udržovat neustále v teple a současně tak pracovat na utužování kolektivu.

Hodinky

Čas na sjezdovce běží mnohem rychleji, než kdekoliv jinde na světě. Být hned ráno první u turniketů a nepropásnout jedinou jízdu vyžaduje mít na ruce spolehlivé hodinky. A třeba modely od Nixon navíc vypadají prostě nejlíp. Zkrátka stylově i na svahu.

Peněženka

Šrajtofli u sebe může nosit v podstatě každý. Ale reprezentativní peněženku v kvalitním provedení jen tak někdo nemá. Boyz doporučují třeba kožený model od Volcom, který jim padl do oka hned. Je jasné, že do takové peněženky se peníze jen pohrnou!

Ponožky/podkolenky

Že prý už měkké dárky dávno nejsou v kurzu? Tak to ještě neznáš značku Stance a jejich ponožky a podkolenky! Originalita, styl a pohodlí – tři zásadní znaky charakteristické pro tuto značku. Ať už jsi holka, nebo kluk, tohle pod stromečkem jednoduše najít chceš!

Trenýrky

Ondra s Danem přešli od ponožek rovnou na spodní prádlo. Někomu se může zdát věnování trenýrek neobvyklé, ale právě o to osobitější dárek to je! Máš jistotu, že obdarovaný bude tutově překvapený. Zároveň si můžeš vyhrát s ideálním vzorem – kluci ti doporučují pikantní prsaté trenky od Horsefeathers, které nadchnou jak taťku, tak i kámoše z party!

Tričko

Ženu ani tričkem neurazíš. Tak proč nepotěšit svou drahou polovičku nějakým novým kouskem? Jednobarevné tričko Gravity z letošní limitované edice jí perfektně sedne. Uvidíš, jak se bude zajíkat štěstím a padne ti kolem krku.

Deska

Neexistuje větší radost, než pod stromkem najít vytoužený skate. A ty tohle přání můžeš někomu splnit. Teď už zbývá jen vybrat tu pravou značku a správný design, ať to má pořádný grády. Nejedna slzička ukápne!

Batoh

Objem dělá dojem! Všechny nezapomenutelné tripy jsou uskutečnitelné jedině s pevným a objemným batohem na zádech. Můžeš sáhnout po jednobarevném kousku nebo po modelu s divočejším camo vzorem – záleží jen a jen na preferencích obdarovávaného.

Kukly/nákrčníky

Porkerťáci vědí moc dobře, že počasí se na horách mění každou chvíli. Proto nedají dopustit na kukly a nákrčníky od Airhole. Chraní totiž jak před slunečními paprsky, tak před ledovým větrem a sněhem. Tohle je způsob jak někoho obdarovat s rozumem a citem.

Brýle

Pokud máš v prasátku našetřeno, tak skvělým dárkem, ze kterého každému padne brada až ke kolenům, jsou kvalitní snowboardové brýle. Nic totiž nedokáže zkazit skvělou jízdu na svahu tak moc jako neustále se zamlžující a nekvalitní brýle. Model od Oakley nebo Smith by tohle nikdy nedopustil!

Kšiltovka/čepice

Čepice nebo kšiltovka je univerzální dárek, který sluší každému. Pokud tápeš a fakt vůbec nevíš, tak tady se určitě nespleteš. Jedinou starostí, kterou budeš muset rozseknout, je jestli s bambulí, nebo bez!

Rukavice

Kousek oblečení, kterého nikdy není dost, jsou podle Porkerťáků rozhodně rukavice. Při intenzivním tréninku či zběsilé jízdě často promoknou, proto je dobré mít ještě náhradní pár v záloze. Stylové palčáky jsou dárek, který bezpečně potěší a navíc nezůstane ležet v koutě.

Doplňky – grip, žehlička vosku, vysoušeč obuvi

Drobnosti nám nepozorovaně ulehčují ty nejzásadnější problémy. Grip proti uklouznutí nohy po cestě na pomě. Vysoušeče obuvi, ať je každá chvíle strávená na sjezdovce využitá na milion procent. Žehlička na úpravu skluznice snowboardu, ať to vždy jede jako po másle. Porkerťáci se shodují: tohle je must-have!

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk