×
Otevírací doba o květnových svátcích: 8. května ZAVŘENO

SNOWBOARD ZEZULA TOUR 2019

3. ledna 2019 | 0 komentářů

Vydej se s námi na SNOWBOARD ZEZULA TOUR 2019 a vyhraj prizemoney 60 000 korun a hromadu věcných cen! Ukaž, co v tobě je a staň se mistrem České republiky!

Rok 2019 bude už sedmým v řadě, kdy se koná Český pohár ve freestyle snowboardingu pořádaný Českou snowboardovou asociací. Na samostatných závodech ve Vítkovicích 2. 2. 2019, v Deštném 17. 2. 2019 a v Peci pod Sněžkou 17. 3. 2019 se utkají snowboardisti a snowboardistky v kategorii junior, dospělí a open. Motivací vyhrát je především hlavní „prize money“ 60 tisíc korun a taky mnoho skvělých cen od SNOWBOARD ZEZULA.

To nejlepší mohou závodníci předvést v olympijské disciplíně slopestyle a součástí každého závodu bude také soutěž „Best Trick“, tedy o nejlepší trik na skoku, nebo railu – podle preferencí jezdců.

„Domácí závody jsou startovní čára pro naše budoucí reprezentanty. Na světových soutěžích – včetně Olympiády – úroveň snowboardingu roste, zatímco věkový průměr úspěšných závodníků celosvětově klesá. Abychom měli větší šanci najít mladé talenty, rozhodli jsme se uspořádat více závodů pro děti a mládež.“ popisuje manažer Českého snowboardingu a trenér snowboardové reprezentace Martin Černík.

Termíny závodů

2. 2. Snowboard Zezula Tour / Freestyle Area Vítkovice

17. 2. Snowboard Zezula Tour / Deštné v Orl. Horách

17. 3. Snowboard Zezula Tour – MČR Slopestyle / Pec pod Sněžkou

Kategorie

Dospělí (ročníky 2000 a starší)

Junioři (ročníky 2001-2005)

Open (soutěž pro nesponzorované jezdce)

Finále dospělých se bude konat v Peci pod Sněžkou, což je zároveň klasifikováno i jako Mistrovství České republiky. Vítězové tak mohou získat jak pohár celkového vítěze Snowboard Zezula Tour, ale také mistrovský titul ve freestyle snowboardingu za rok 2019. Závodů se zúčastní také všichni naši reprezentanti v čele s olympioniky Šárkou Pančochovou, Katkou Vojáčkovou a Petrem Horákem.

Snowboard Kidz Tour 2019 – #SZKT2019

Snowboard Kidz Tour 2019 je série 6 závodů ve Freestyle Snowboardingu pro děti a juniory. Cílem této série je najít mladé snowboardové talenty ve snowboardingu.

Závody budou pro dětské kategorie díky SNOWBOARD ZEZULA KIDZ TOUR rozšířeny o další tři termíny, a to ve Špindlerově Mlýnu – Mísečkách 20. 1. 2019, na Klínovci – Božím Daru 2. 3. 2019 a v Rokytnici – Dvoračkách 31. 3. 2019.

Každého závodu se účastní jak kluci, tak holky a rozdělení je určeno podle roku narození do tří kategorií Super Groms, Groms a Kids. Na každém termínu závod budou vyhlášeni 3 nejlepší rideři z každé kategorie a obdrží věcné ceny.

Na finále dětského tour se můžete těšit právě v posledním termínu v Rokytnici – Dvoračkách.

Závěrečný závod na Dvoračkách bude místem vyhlášení vítězů celého poháru. Z každé kategorie budou vybráni jen ti nejlepší z nejlepších. Od spolku Český snowboarding obdrží poukázku na kemp Snowboard Master Class 2019, kde podstoupí intenzivní trénink pod vedením reprezentačních trenérů a zkušených jezdců.

Termíny závodů

20. 1. World Snowboard Day / Snowpark Mísečky – Špindlerův Mlýn

2. 2. Snowboard Zezula Tour / Freestyle Area Vítkovice

17. 2. Snowboard Zezula Tour / Deštné v Orl. Horách

2. 3. SnowKidz / Boží Dar

17. 3. Snowboard Zezula Tour – MČR Slopestyle / Pec Pod Sněžkou

31. 3. Neversummer / Rokytnice – Dvoračky

Kategorie

Super groms (ročník 2012 a mladší)

Groms (ročníky 2009-2011)

Kids (ročníky 2006-2008)

Podmínky pro účast

  • Řádně vyplněná přihláška do soutěže, podepsaná zákoným zástupcem a souhlas s registrací ve spolku Český snowboarding.

  • Vyplněná Smlouva o omezení ručení / odškodnění podepsaná zákoným zástupcem.

  • Úrazové pojištění sjednané individuálně pro účast na snowboardových soutěžích.

Registrace do závodů je možná přes web www.czechsnowboarding.cz nebo až na místě v Race office.

Na těchto stránkách se postupně budou objevovat i detailní podněty k jednotlivým termínům závodů. V novinkách získají závodníci před závodem aktuální informace k programu a po skončení akce na tomtéž místě najdou rovněž všechny výsledky, průběžná pořadí, fotografie i videa.

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk