Snowboard Zezula Christmas Party 2019

Pořádané akce

23. prosince 2018 | 0 komentářů

Nejlepší párty tohoto roku se odehrála ve čtvrtek 20. prosince na Flédě v Brně. A je jasné, že když je řeč o nějaké epesní akcičce, mají v tom vždycky prsty kluci a holky ze Snowboard Zezula. Welcome to SNOWBOARD ZEZULA Christmas Party!

Line up už dlouho dopředu sliboval skvělý program po celý večer, takže očekávání byla opravdu převeliká. A kdo dorazil, tak rozhodně nebyl zklamán, protože jsme doslova jeli bomby!

Od osmé hodiny večerní se začaly kolem Flédy scházet davy lidí. Prvních dvě stě návštěvníků si hned u vstupu odchytly kočky z Jäger Beets a odměnily je ledově namraženým welcome drinkem. No a po tomhle příjemném startu už to všechno šlo ráz na ráz!

Načerpat inspiraci k pořádnému freestylu a třeba i získat trochu odvahy k vyzkoušení nových krutopřísných triků – od toho tu byla půlhodinka věnovaná sněhu a riderům na prknech. Snowboardové hvězdy stříbrného plátna se mihly v několika snowboardových filmech z letošní zimy. Na seznamu byly shoty jako Home od Arbor Snowboards, Slice 'n' Dice od švýcarských Nidecker Snowboards a chladným rozhodně nikoho nenechaly ani cool season edity od našich SNOWBOARD ZEZULA team riderů!

Po celý večer si každý mohl zkusit koupit své štěstí v mega tombole. A když říkáme mega, myslíme tím fakticky MEGA. Kde jinde totiž můžeš za deset kaček vyhrát Gravity či Nitro snowboard, Oakley brýle, zásobu Stance ponožek nebo fungl novou Horsefeathers bundu?! Výherci dostali svého předčasného Ježíška hodinu před půlnocí a od té doby mohla konečně začít pořádně divoká párty!

Na kvalitní rozehřátí všech naklusali na stage Questablist Crew Djs se svými chytlavými beaty. Do absolutního varu a stavu bez tíže přivedlo všechny duo Vladimir 518 a DJ Mike Trafik. Brno tak zažilo na vlastní kůži dávku pořádnýho a nefalšovanýho rapu! A kdo ještě neztratil dech, tak tančil až do rána na závěrečné afterparty, která probíhala pod hudebním vedením DJ Barbary Tin.

Díky všem, co přišli, a už teď se těšíme na další akci!

A čekuj tohle video, ať si můžeš udělat úplný obrázek o téhle legendární události!

Fotogalerie z party:

Děkujeme všem partnerům akce:

Horsefeathers

Nitro

Oakley

Nugget

Gravity

Další články z kategorie Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk