Bryan Iguchi představuje své pro-modely

17. ledna 2019 | 0 komentářů

Bryan Iguchi je světovou snowboardovou legendou. Značka Arbor se proto rozhodla rozjet s tímto borcem spolupráci a podařilo se jim vytvořit nabušenou kolekci snowboardů a splitboardu. Iguchiho pro-modely jsou výsledkem dokonalého propojení kreativity a inovací.

Bryan Iguchi

Bryan Iguchi, to je koncentrované nadšení a láska k snowboardingu. „Guch“, jak mu všichni říkají, je světový snowboardista se téměř třicetiletými zkušenostmi na profi úrovni. Miluje brázdit doposud neproježděné kopce a užívat si freeridu v čerstvém prašanu. Ačkoliv pochází ze slunné Kalifornie, v 90. letech se přestěhoval do Jackson Hole ve Wyomingu. Kráse tamní přírody propadl natolik, že se rozhodl právě na tomto místě strávit zbytek života. Pokud tedy budete toužit někdy Bryana poznat osobně, najdete ho právě zde.

Arbor Bryan Iguchi Pro-models

Bryan Iguchi Pro-Rocker a Pro-Camber

„Chtěl jsem navrhnout prkno, které by se dokázalo přizpůsobit mému stylu jízdy – někdy jsem pohodový rider, jindy zabiják.

Původně měl být tento model snowboardu vyloženě freestylový, nicméně Bryanovy záměry se nakonec změnily. Došel k závěru, že prkno musí být schopné jízdy v jakýchkoliv podmínkách. Ať už si tedy rider brousí zuby na divoký carving, při kterém za ním zůstane jen ohnivá čára, nebo spíše prahne po bouřlivé jízdě v prašanu, Bryan Iguchi Pro-model je tou pravou volbou. Kdo si kromě kvality potrpí i na design jistě ocení, že design snowboardu si „Guch“ navrhoval zcela sám.

Pro-Rocker

Pro-Rocker model poskytuje dokonalý pocit „surfování“ v prašanu. Je to způsobeno hlavně i díky lehce se zužující patce a delší špičce. Schopnosti ovládat tohle prkno jsou díky tomuto detailu mnohem lepší. Rocker model je ideální na big-mountain i na backcountry freestyle.

Pro-Camber

Pro-Camber kousek je naopak stvořen pro drsnou, ostrou a precizní jízdu zakončenou pořádným poppem. Jedná se o desku vytvořenou jako mountain twin s camberem. Stejně jako rocker se vyznačuje prodlouženým nosem a zúženým tailem, takže perfektně proplouvá hlubokým sněhem.

 

Bryan Iguchi Pro-Splitboard

Bryanova vnitřní touha po prozkoumávání divočiny na co nejlepším prkně vedla k myšlence stvoření dokonalého Arbor Pro-modelu. Nutno podotknout, že za výsledkem stojí velká dřina, uvažováním nad dokonalým tvarem prkna počínaje a hodinami strávenými nad grafickým návrhem konče. Všechny Iguchiho technologické i designové návrhy byly zpracovány a vznikl z toho vrcholný kousek hodný obdivu – backcountry splitboard v camberovém provedení.

Tohle prkno je vyrobeno v prohnutí ideálním pro precizní jízdu a vysoký pop. Zároveň taky disponuje technologií GripTech, což mu zaručuje efektně přilnout ke sněhu v momentě, kdy je to skutečně potřeba. A tak, jako i předchozí dva snowboardy, je vrchní vrstva splitboardu vytvořena v designu z pravého dřeva, takže žádná umělotina!

Zhlédni první epizodu ze série videí značky Arbor na téma „domov“. V hlavní roli není nikdo jiný než Brian Iguchi a jeho milované místo, Jackson Hole ve Wyomingu:

Arbor domov - Bryan Iguchi:

A nezapomeň mrknout i na fotogalerii!
 

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk