×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Svobodný pohyb na horách i v životě. Přijďte ho s námi oslavit na Freeridefest 2019

Pořádané akce

14. března 2019 | 0 komentářů

Letos se uskuteční již třetí ročník populárního festivalu, který oslavuje svobodu pohybu na horách, skvěle strávený čas s kámoši a životní pohodu. Atmosféra celého festivalu je perfektně čitelná z hlavního motta. When life gets too complicated...Freeride.

Přidejte workshopy, ve kterých se dozvíte spoustu nových informací nejen o freeridu, možnost otestovat nejnovější splitboardy či lyže a máte parádní akci pro zakončení této sezóny. Letošní Freeridefest se totiž bude konat od 29. do 31. března.

A na co všechno se tedy můžete těšit? Čeká na vás opravdu nabitý program s workshopy na téma freeridu, lavin, technik lyžování či dávno zapomenuté disciplíny, baletu na lyžích. Nemusíte se bát nudné výuky v lavicích, všechny workshopy proběhnou v terénu nebo na sjezdovce.

Navíc se budete moct potkat i s námi a na vlastní nohy si vyzkoušet nové modely splitboardů a freeridových lyží z naší nabídky.

Minulý ročník se nesl v duchu osmdesátek a mezi účastníky sklidil velký úspěch. Hlavním tématem letošního závodu jsou dvojice. Účast na Freeridefestu je zdarma, ale pozor, je potřeba se předem nejdříve registrovat zde. No a po úspěšné registraci už můžete svištět přímo na facebookovou událost a dát všem vědět, že si tuhle parádu nenecháte ujít!

Těšíme se na vás!

Další články z kategorie Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk