Technologie Burton „The Channel“ exkluzivně pro snowboardy Endeavor

2. ledna 2020 | 0 komentářů

Kanadská značka Endeavor získala exkluzivně pro svoji kolekci snowboardů jedinečnou technologii – The Channel. Tu všichni známe ze snowboardů Burton. Největší výhoda je bezpochyby v maximální variabilitě pro nastavení vázání. Neexistuje žádný limit postoje jako při klasickém vázání u snowboardu s inzerty, jak jsme za celá léta byli zvyklí.

Jak funguje The Channel™ systém:

Snadné, rychlé a přesné nastavení

Nastavení vázání je rychlejší a snazší a tvoje poloha nohou na prkně není nijak omezena – tak jako u klasického vázání, které je limitováno polohou inzertů.

Na The Channel™ namontuješ téměř jakékoliv vázání

S výjimkou vázání Burton EST, která jsou určena přímo pro The Channel™ systém, je tento systém kompatibilní s téměř každým vázáním z naší nabídky! Skoro všichni výrobci vázání už s technologií The Channel™ počítají, proto mají jejich středové disky kromě klasických otvorů pro inserty i otvory pro připevnění právě na The Channel™ systému.

14 let vývoje systému

Burton pracoval na vývoji systému už od roku 2005, což vypovídá o tom, že se jedná o opravdu promyšlenou a vypiplanou technologii do posledního detailu, která v praxi funguje opravdu na jedničku.

Tříletá záruka na The Channel™

Prodloužená záruka na The Channel™ jen potvrzuje fakt, že si výrobce za touto technologií opravdu stojí.

Mrkněte na nabídku snowboardů Endeavor s The Channel™ systémem

Výběr vázání pro systém The Channel™

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk