Gravity Snowpark Bukovka - Grand Opening

Pořádané akce

8. února 2019 | 0 komentářů

Akce, na kterou jsme netrpělivě čekali, je za námi. Ale znáte to, na ty nejlepší věci se vyplatí počkat a přesně podle toho jsme si otevření Gravity Snowparku náležitě užili! A protože víme, že sdílená radost je dvakrát taková, přinášíme vám z celé akce nabitý report.

V sobotu 2. února jsme oficiálně otevřeli Gravity Snowpark Bukovka – letos nově na straně Čenkovice.


Parta shaperů makala a poctivě vše připravovala celý týden před akcí a musíme zmínit, že si dali fakt záležet. Setup ve snowparku byl hodně kreativní, v podstatě velkej skatepark s osmimetrovým kickerem uprostřed. O tom všem jsme se přesvědčili při našem pátečním příjezdu do areálu Čenkovic.


V sobotu ráno jsme se potkali hned v osm hromadně pod kopcem a vrhli se na poslední přípravy. Naším úkolem bylo nachystat testovací centrum značek Arbor a Gravity, zatímco dobře známá místní parta roztopila gril, kde celý den voněly šťavnaté burgery a hotdogy. V deset už bylo vše ready na start. Nejdříve se nám tu začala scházet celá snowboardová a freeski rodina. Takový ty potkávačky jednou za rok, však to znáte... haha. Takže jsme si dali čas na přivítanou, posilnili jsme se jak to šlo a v poledne odstartovali contest na první platformě. To vše nám po celý den zpříjemňoval svým mixem Mára Vít.


Contest probíhal formou prize for trick, takže kdo nejvíc zabil na dané překážce, dostal cenu. Postupně jsme se probojovali přes tři hlavní platformy ve snowparku a pomalu se přemístili na skok, kde se jezdil best trick a padaly šílenosti nejen přes hlavu. Na prkně to nejvíc zabil místňák Pepa Nožička, který bral první flek za stylovou FS 540 z přední. Na freeski nás celej den svým kreativním a šíleným ježděním bavil Lukáš Berro, za což si vysloužil první místo!


Konečně chvilka času navíc a my do sebe házíme ten šťavnatej burger, co od rána voněl po celým středisku. A je to tady. Nastal čas na ten nejbláznivější a nejvtipnější bod programu – High Jump. Viděli jsme toho fakt hodně, ale Šakalův frontflip přes 1,6 metrovou laťku a potom Dočkyho 2,2 metry vysoký frontside ollie vyrazil dech prostě všem.


Následně jsme předali ceny za best trick na skoku i high jump a už nás čekala pořádná oslava fajn dne. Naštěstí jsme nemuseli daleko a celá afterparty proběhla přímo ve snowparku! Jízda, že? Mára rozjel opět mix a postupně se střídal s jedním z pořadatelů akce, Petrem Tomanem. A teď už nás musíte omluvit, ale co se dělo dál, to už zkrátka zůstane jen na Bukovce. Za nás určitě jedna z dalších vydařených akcí v našem nabitém programu.

Mrkněte na videoreport a fotky z celýho průběhu dne a nasajte atmosféru, která stála za to. Díky parto!

Další články z kategorie Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk