×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Ride for the future. Recyklované funkční oblečení od Picture

Trendy, Udržitelnost

13. února 2019 | 0 komentářů

Picture je značka, jejíž příběhu se vám nejspíše ani nebude chtít věřit. Hned ze začátku vám ale musíme říct, že všechno, co vám o ní povíme, je pravda. Jejich oblečení nejen na prkno nebo lyže je spojením kvality a zároveň skoro nulové stopy pro životní prostředí.


Všechno odstartovalo v roce 2008, když tři kamarádi - Julien, Jeremy a Vincent společně vdechli život nové značce, Picture. Jejich hlavním mottem a cílem je od té doby stoprocentně odpovědný ekodesign, poháněný myšlenkou trvalé udržitelnosti.

Nejen, že veškeré oblečení, které vyrábí je buď z recyklovaných, organických nebo odpovědně pěstovaných materiálů. K tomu všemu je jejich oblečení funkční a nezalekne se ani drsných horských podmínek. Picture ale ani tak neusíná v záři úspěchů a hranice udržitelnosti ve svých kouscích se snaží posouvat dál a dál.

Pro celý line-up udržitelného Picture oblečení klikněte zde

Například představil jako první na světě termoprádlo, které se v přírodě samovolně rozloží během tří let. Pokud právě přišel ten moment, kdy nám přestáváte věřit, mrkněte na tohle video.

Značka Picture je zkrátka parádním příběhem tří kamarádů, kteří spolu vyrůstali a společná vášeň a cíl je dovedly až k úspěšnému rozjetí značky, která dnes pravidelně sklízí úspěchy na světových veletrzích. Jejich kousky mluví samy za sebe a jsou od snowboarďáků pro snowboarďáky. S přidanou hodnotou ochrany životního prostředí. 

Stylové kousky od Picture najdete také u nás a díky jejich koukavému a barevnému designu už vás nikdo jen tak nepřehlédne. Za nás je tahle značka jedním z příkladů jak vypadá vášeň pro extrémní sporty s touhou po změně. Jen tak dál, kluci!

Další články z kategorie Trendy, Udržitelnost

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk