SNOWBOARD ZEZULA SPRING SESSION 2019

3. dubna 2019 | 0 komentářů

Letošní již 4. ročník SNOWBOARD ZEZULA SPRING SESSION připadl na víkend 22.-24. března 2019. Ano, právě tento víkend byl zároveň úplně posledním letošní sezóny v areálu SkiBukovka. A co si budem, lepší ukončení zimní sezóny jsme si ani nemohli přát!

Celá tahle víkendová divočina začala už v páteční podvečer. Skvělé Shapers crew se podařilo dát platformu v Gravity Snowpark Bukovka do naprostého TOPU, takže ji večer stačilo nasvítit a mohlo se jít testovat překážkový setup. Klucci se rozhodli na nic nečekat a hned první večer to v rámci night session fakt zabíjeli. Tyhle všechno svým okem a objektivem zachytil lokál a headshaper Milan Diška. Nechyběla ani kamera v rukou Filipa Valachoviče.

Oproti předchozím ročníkům jsme měli navíc jednu skvělou výhodu. Areál nám pro všechny ridery poskytl kromě setupu i dětský vlek, takže jsme se nemuseli unavovat šlapáním a mohli tak jezdit na 100%. Pak následovala menší párty, kde jsme doladili poslední detaily na sobotní akci.

Hned brzy ráno jsme pod sjezdovkou rozbalili stan s naším testcentrem Gravity Snowboards a Arbor Snowboards. Místní parta rozjela registraci a účastníci se pomalu začali scházet. Od samotného začátku byl areál ponořen do skvělé nálady, hudba se nesla vzduchem a slunce pálilo o sto šest. No prostě lépe jsme si to už naplánovat ani nemohli.

Jezdci se začali pomalu seznamovat se setupem a průběžně ladili náladu drinkama z místního „apré“. Zhruba jednu hodinu po poledni odstartovala hromadná session v parku. Všichni riderz neskutečně diktovali, padala jedna bomba za druhou a diváci byli doslova u vytržení. Tenhle jam trval asi dvě hodiny a zúčastnilo se jej dohromady kolem 30 jezdců. Kategorie byly rozděleny na 3 top snowboardové jezdce, stejně tak 3 freeski jezdce, 1 dívka.

Celý tohle parkový šílenství bylo zakončeno jak jinak než best trickem. Ten získal už tak trochu tradičně lokál Štěpán Pruša. Tolik asi ze soboty na kopci, ale den ještě rozhodně nekončil. Následoval hromadný přesun do místního baru u sjezdovky, kde jsme řádně oslavili konec téhle akce, tak i celé sezóny.

Velké díky areálu SkiBukovka, Shapers crew a samozřejmě vám všem, co jste dorazili!

A zase za rok za Bukem!

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk