RONIX 2019 horké novinky!

9. dubna 2019 | 0 komentářů

Jestli jsi milovník wakeboardingu tělem i duší tak jako my, tak tě tenhle set horkých novinek od Ronix zcela nažhaví na letošní sezónu. Tihle mazlíci k nám doputovali až z daleké Ameriky a je to prostě jedna velká bomba!

KINETIK PROJECT – Flexbox

Kinetik Project je oproti dřívějším modelům vybaven od špičky po patu 3D dřevěným jádrem a tlakovými body. Ať už na překážkách nebo na vodní ploše, vždy ze sebe dokáže dostat to nejlepší. Zahnutí je velmi malé, tenhle wakeboard je totiž stvořen pro maximální rychlost a co nejmenší odpor vody. Do parku; pokročilí.

HIGHLIFE

Navržena a vyrobena přesně tak, abys to na ní pořádně zandal. Highlife je nejrockerovější deska z celé kolekce. Na překážkách se proto chová naprosto famózně. Střední část je pevnější a konce naopak měkčí, takže deska poslouchá jako hodinky. Do parku; pokročilí.

TOP NOTCH

Zažij pocit skejtování na vodě! Zábavná rockerová deska v jednoduchém, avšak efektním designu tě bude bavit. Žádná dvě kola nebudou stejná, to ti můžeme zaručit už teď. Do parku; všechny úrovně.

PRESS PLAY

Press Play je klasický drtič s něžným srdcem. Tento model dokazuje, že ne každá parková deska musí být nutně měkká. Tlustější tělo postupně přechází v tence profilovanou špičku: tohle je přesně tvar, který potřebuje každý wakeboardový začátečník na svá první kolečka. Zároveň ale rozhodně nezklamě ani pokročilého jezdce! Do parku; začátečníci až středně pokročilí.

JULIA RICK – dámský wakeboard

Nejvýznamější jezdec z celé Ronix stáje určené pro ženy rozhodně nemá v plánu kvůli své slávě usnout na vavřínech. Julia Rick je opatřena tlakovými body jak na špičce, tak na ocasu desky, velmi se tak podobá mužské verzi Kinetik Project. A to nejlepší na konec – jedná se o verzi All Air Core, která je o téměř jeden kilogram lehčí a má nepochybně lepší flex, než její pánský protějšek. Do parku; pokročilí.

SPRING BREAK – dámský wakeboard

Celodřevěná dámská parková deska v rockeru s maximálním flexem a svěžím designem. Jednoduše perfektní deska jak pro uvolněnou a svobodnou jízdu, tak i pořádně nabombený výkon. Do parku; všechny úrovně.

WAKESURF THE SKIMMER

Tradiční tvar skimboardu, který otevírá nové spektrum triků. Nejtenčí deska z této řady. Deska umožní jezdci surfovat jako kdyby byl na wakeskate. Do parku; začátečníci až středně pokročilí.

WAKESKATE ELECTRIC

Pro maximální pocit stability a kontroly desky je tu wakeskate Electric. Lift je hladký a zároveň výbušný. Tuhle desku není vůbec potřeba vychvalovat do nebes, protože jakmile na ni jednou stoupneš, budeš sám moc dobře vědět, že je to špička! O tomhle naši předkové mohli vážně jen snít. Do parku; středně pokročilí.

VESTY

Značka Ronix má ve své nabídce samozřejmě i vesty. Ale pozor! Nejsou to klasické záchranné vesty, jak bychom se mohli mýlit. Jedná se o tzv. impact vesty, které mají za úkol tlumit nárazy při pádech na wakeboardu. Tedy nenadnáší, ale když spadneš, nebudeš samá modřina.

NEJLEPŠÍ BOTY NA SVĚTĚ

Testováno časem a náročnými podmínkami. Pánské wakeboardové boty musí být především odolné, aby se hned tak nerozbily, ale zároveň dostatečně flexibilní, aby rider dokázal ovládat svoje prkno. A jelikož jsou Ronix boty ty nejlepší na světě, zvládají to levou zadní!

Luxus, který si můžeš snadno dopřát, ale nemusíš přitom utratit celou svoji výplatu, to jsou kvalitní wakeboardové boty. A protože Ronix myslí i na ženy, můžeme ti představit několik čerstvých modelů, které jsou tak pohodlné, že je nebudeš chtít sundat z nohou.

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk