Burton street bundy do města i do terénu!

Trendy

11. dubna 2019 | 0 komentářů

Vyzraj na aprílové počasí a hoď na sebe kvalitní streetovou bundu. Všichni ostatní mohou být mokří jako myši, ale ty budeš vždy a všude za hvězdu! Burton má pro tebe nepromokavé Gore-Tex modely i Packable Collection, kterou unosíš ve městě i na výlet do přírody.

GORE-TEX street bundy

Ať už na pořádný výšlap do přírody, nebo na procházku po městských památkách – když tě přepadne liják, bunda z GORE-TEXového materiálu je tvoje záchrana. Je nepromokavá, vysoce prodyšná, extrémně odolná vůči mrazu i ohybům a dlouho vydrží. S touto bundou tě žádné změny počasí nerozhází a ještě se v ní budeš cítit přímo skvěle. Pro pány například Burton Gore-Tex Packrite, dámám zase přijde vhod Burton Wms Gore Packrite

Burton Rainwear line video:

Burton Packable Collection

Představ si, že by existovala bunda nebo batoh, kterou lze složit do miniaturního balíčku, takže ti při cestování nezabere skoro žádné místo. Burton dostal nápad století a přichází se složitelnými batohy a street bundami! Buď připraven na jakoukoliv situaci. S Burton Packable Collection tě nemůže vůbec nic překvapit.

Burton Packable line video:

Další články z kategorie Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk