Super lehký O'Neill TechnoButter 3!

Poradna - wakeboard

25. dubna 2019 | 0 komentářů

Třetí vylepšená a zase o něco dokonalejší generace revolučního materiálu O'Neill TechnoButter 3 je to nejlepší, co si můžeš do vody dopřát! Neoprény vyrobené z tohohle materiálu jsou lehčí než klasické neoprény, méně nasakují vodu a rychleji schnou.

Prémiový neoprén TechnoButter 3 je doslova pružný jako blázen. Technická vlákna a revoluční pěnové jádro představují perfektní lehkost a odolnost s rychleschnoucími vlastnostmi. Je zkrátka měkoučký jako „butter“ (= máslo).

Vnější vrstva 

Pro vytvoření pružného a hydrofobního materiálu byly zvoleny nejkvalitnější technické příze: s vlastnostmi odolávajícími vodě a pevné natolik, aby vydržely přísné testovací standardy.

Foam Rubber Core

Speciální materiálový vzorec s mikroskopickými vzduchovými buňkami je vstřikován do gumového jádra. Tyto vzduchové buňky se ohřívají, a tím tak zvyšují izolaci. Pěna si zachovává strukturu i po opakovaných nárazech a deformacích.

Vnitřní vrstva 

X-faktor vytváří nejlehčí a co nejpružnější neoprén. Exkluzivní forma TB3 je přednatažená, ale stále si drží svoji strukturu pro maximální účinnost. TB3X také zvyšuje teplo díky nižšímu profilu. Ten navíc méně saje vodu a rychleji schne. Materiál je pro tvoji kůži natolik příjemný, že si budeš připadat, jako bys na sobě žádný neoprén ani neměl!

Neoprény z Technobutter 3 materiálu:

Další články z kategorie Poradna - wakeboard

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk