Arcade, nespoutané pásky nejen pro dobrodruhy

Novinky

31. srpna 2021 | 0 komentářů

Arcade založila parta nadšenců, kteří vyznávají aktivní životní styl a s každou další výpravou posouvají své hranice dál a dál. Když jim běžné pásky přestaly stačit, rozhodli se vytvořit pásky vlastní, které svého majitele podrží za každé situace.

Že jste ještě o Arcade neslyšeli? Pojďme to hned napravit! Arcade je značka, která se rozhodla zatřást světem uniformních a nudných pásků a přijít s něčím úplně novým, a to nejen pro dobrodružné duše!


Tyto pásky jsou od základu vyvíjeny z materiálů, které zvládnou skoro cokoliv. A čím jsou tedy tak výjimečné? Arcade staví na třech pevných pilířích designu: komfortu, výdrži a funkčnosti.

Tři pilíře

Komfort. Díky lehkým a elastickým komponentům a nízkoprofilové sponě je pásek navržen tak, aby se pohyboval spolu s vaším tělem a zároveň eliminoval zbytečné škrcení a tahání.

Výdrž. Opasky Arcade s vámi povedou dlouhý a dobrodružný život.

Funkčnost. Strečové a rychleschnoucí.

Nízkoprofilové spony navíc nejsou vyrobeny z kovu, takže pokud rádi cestujete, dobrou zprávou je, že pásek od Arcade můžete nechat v kalhotách i při letištní kontrole.

    Arcade Padre

    Arcade Padre

    750 Kč 1 250 Kč


    Jestli jste se na svých cestách někdy setkali se stejnými problémy spojenými s nedostatečnou kvalitou obyčejných pásků, ty od Arcade vás rozhodně příjemně překvapí. A navíc se s vámi pustí za každým bláznivým dobrodružstvím.

    Stačí si jen vybrat z aktuální kolekce pásků Arcade.

    Další články z kategorie Novinky

    Kalendář akcí

    Detailní kalendář »

    Přihlásit se

    Nepamatuji si heslo

    nebo

    Registrace

    Jazyk