Arbor a jejich nová bomba: Aaron Draplin Collection

Novinky

29. dubna 2019 | 0 komentářů

Skutečný matador mezi všemi výrobci boardů se zase jednou pořádně vytáhl! Značka Arbor přichází s novou kolekcí longboardů navržených ve spolupráci s vynikajícím designérem Aaronem Draplinem. A musíme přiznat, že Aaronův old-fashioned rukopis je na těchto prknech opravdu zřetelný!

Aaron Draplin je světoznámý americký designér, jehož práci – byť třeba jen podvědomě – zná snad každý z nás. Vytváří totiž grafické návrhy pro takové firmy, jako je například Nike, Burton či Nixon. Tvorbu Aarona rozpoznáte velmi snadno, a to díky jeho výraznému vintage stylu, který on sám považuje za perfektní kombinaci funkce a sofistikované jednoduchosti.

Pokud by vás zajímalo, kam chodí Draplin na své originální nápady, tak vám upřímně odpoví: tráví mnoho hodin toulkama po bleších trzích a zapomenutých místech v krajině. Zároveň také sbírá zajímavá grafická loga neznámých autorů, ze kterých rovněž čerpá.

Arbor si Draplina vybral ke spolupráci na základě jeho skvělých designových prací v oblasti snowboardingu a nutno podotknout, že celý tento nápad vytvořit společnou kolekci, byl velkou výzvou pro obě strany. Značka jej oslovila především pro jeho volnomyšlenkářství a prosazování svobody kreativity.

Více fotek téhle bombastické kolekce v galerii:
Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk