×
Otevírací doba o květnových svátcích: 8. května ZAVŘENO

Spotcheck: Bearded Brothers Wake Soul Piešťany

Sponzoring

30. dubna 2019 | 0 komentářů

Wakeboardový areál umístěný na vodní nádrži Sĺňava nedaleko Piešťan tě zcela uzemní. Zapomeň na nudnou dovolenou u vody, kterou jen proležíš na lehátku. Přichází zcela nový koncept v trávení volného času. Bearded Brothers Wake Soul je místo, kde to žije!

Pro ty, kdo se zatím ještě nesetkali s duem Bearded Brothers – jsou to dva bráchové, co nastartovali svou životní kariéru v roce 2016 ve stánku s občerstvením. Soustředili se na takové foodporno jako jsou burgery, hotdogy a tacos! Jejich zásadní tajnou ingrediencí jsou lokální suroviny od slovenských farmářů.

S postupem času a kvalitní základnou jedlíků otevřeli bistro a rozšířili svou nabídku o další lahůdky. Ale to pořád nebylo ono! A protože tito kluci míří vysoko, rozhodli se vzít do rukou celý areál Wake Soul a udělat z něj místo, kde to žije.

Záměr vytvořit z Bearded Brothers Wake Soul zónu odpočinku, zábavy, sportu a taky samozřejmě kvalitního jídla se Vousatým Bráchům daří skvěle. Vzhledem k rozloze prostoru, který mají k dispozici, si mohou dovolit zrealizovat snad všechno, co je napadne.

V areálu tedy najdeš především špičkový wakeboarding! Momentálně se můžeš těšit na pět čerstvě otevřených překážek: funbox, dvakrát kicker L, ollie barrier a největší překážka, co na vleku můžeš potkat – stair box with wall. Dohromady si tak na wakeboardu zaskáčeš na jedenácti překážkách. A protože výraz polevit nemají kluci ve svém slovníku, přidali rovnou další vlek se systémem 2.0 a poolgapem.

Po maximálním sportovním výkonu na tebe čeká vymazlená Bearded Brothers restaurace, písková pláž na volejbal a beach club s bazénem a střešním barem, kde se pořádají nezapomenutelné párty. Tomu se alespoň říká pořádná odměna a reset po fyzické námaze!

Pokud sis myslel, že Wake Soul je jen pro wakeboardisty, tak tě rychle vyvedeme z omylu. Půjčit si paddleboard, kajak, koloběžku či kolo a vyrazit za novými zážitky nikdy nebylo jednodušší. Mimo jiné tu taky najdeš půjčovnu kompletního vybavení na wakeboard, wakeskate a kneeboarding. Neboj se proto vyzkoušet něco nového, protože tě tu vybaví od hlavy až k patě! A protože na tomhle místě je jeden den málo, v areálu si můžeš zarezervovat i apartmán nebo místo na camping a zůstat tu, jak dlouho jen chceš.

Pro vás, kdo je fanouškem našeho týmového jezdce a slovenského wakeboardového zabijáka Radka Hradila, je možnost využít jeho zkušeností a pronajmout si ho jako osobního trenéra. A kdo se na to necítí, může aspoň něco odkoukat, protože je to zároveň Radkův domácí vlek a tráví na něm maximum času.

Aktuální kolekce wakeboardového vybavení

Další články z kategorie Sponzoring

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk