Na čem jezdí Patrik Hanes

Sponzoring

3. června 2019 | 0 komentářů

Wakeboardová sezóna odstartovala a náš jezdec Patrik Hanes byl jeden z prvních, kdo si byl vybrat výbavu v naší prodejně. Koukněte, na čem jezdí nejúspěšnější český jezdec.

Wakeboard a vázání

Naše týmová jednička má možnost širokého výběru vybavení a rozhodně toho každým rokem využívá. Začneme tedy tím, co má celou sezónu pod nohama – Hyperlite!
Patrik už několik let nedá dopustit na desku Union, která se letos přeměnila v celodřevěné jádro, a toho si velmi cení. Letos znovu přibyl i promodel Aulbach s neotřelým designem. Novinkou značky Hyperlite je vázání Defacto, které má vyzouvací vnitřní botičku. Pro Patrika a jeho „one foot“ triky nebo ježdění za navijákem ideální volba. Přece nebudeme chodit po kamenech bosí.

Neopreny

Další možností, kterou Patrik využívá, je značka neoprenů O'Neill. Brand pojmenovaný po vynálezci neoprenů Jacku O'Neillovi využívá patentovaných materiálů, které dodávají sportovcům maximální komfort a u našich jezdců tomu není jinak.
Patrik jezdí ověřené modely Hyperfreak, zpracované materiály TechnoButter 3 a TBX3, což jsou lehké, měkké a pružné díly neoprenu.

    O'Neill Slasher Comp Vest

    O'Neill Slasher Comp Vest

    3 590 Kč

    Chráníme se, co to jde

    Jedinými ochrannými pomůckami na wakeboarding jsou helma Bern a vesta, která chrání převážně dopady na hladinu nebo překážku. Jednou za dva roky probíhá rebrand designu týmových helem a určitě ji na vodě nikdo nepřehlédne.

      

    Doplňky na wake

    Ostatní vybavení slouží už jen jako doplňky a je individuální. Patrik využívá například opalovací krémy Swox, které se ve vodě nesmyjí, ponča After nebo vosky WaxThat pro lepší skluz na překážkách.

      SWOX Max Lotion SPF 50

      SWOX Max Lotion SPF 50

      719 Kč

        After Hype

        After Hype

        1 590 Kč

          WAXTHAT Wax

          WAXTHAT Wax

          250 Kč

          V případě, že budete mít možnost Patrika někde potkat osobně, určitě neváhejte a řekněte si o radu, wakeboardingem žije!

          Podívejte se, jak u nás Patrik vybírá vybavení

          Další články z kategorie Sponzoring

          Kalendář akcí

          Detailní kalendář »

          Přihlásit se

          Nepamatuji si heslo

          nebo

          Registrace

          Jazyk