Díky parto! Report ze SNOWBOARD ZEZULA SUMMER OPENING 2019

Novinky

4. června 2019 | 0 komentářů

Letošní Summer Opening naší prodejny je za námi a i když nám pršelo, díky vám jsme si to skvěle užili. Pojďte se mrknout na report a připomenout si nezapomenutelnou atmošku, kterou doprovázel Luba za mikrofonem.

Prší, ale nám to nevadí a začínáme soutěží o parádní ceny!

Začali jsme kolem čtvrté, bohužel s pořádným slejvákem v patách. Naštěstí už jsme byli chytřejší a náležitě jsme se na něj připravili. Všechna důležitá stanoviště byla zastřešena pomocí stanů, takže jsme mohli odstartovat. Hooray! Část programu probíhala na naší prodejně a druhá za prodejnou, kde už na vás od čtyř hodin čekala minirampa.

Kluci, kteří se ujali skejtování hned z kraje, si podmanili publikum, které se zatajeným dechem sledovalo jejich skills a počínání. Na opravdové soutěžení došlo o chvilku později. Celou soutěž odstartoval sám Maxim Habanec. Kluci v rampě soutěžili o předměty z jeho nové kolekce Horsefeathers Skate & Create, mezi kterými byla i nová deska!

Jam v rampě a sítotisk u kluků z Cult of the Road

A aby toho nebylo málo, v minirampě se pokračovalo dalším contestem, tentokrát o věcné ceny značky Vans. Formát závodu byl samozřejmě friendly, a tak si o výsledném pořadí rozhodli sami jezdci po náročném 30minutovém jamu v rampě.

Kousek od minirampy na vás pak čekala možnost vyrobit si svou vlastní „plátěnku“. Kluci z Cult of the Road si totiž připravili stanoviště, na kterém jste si mohli vyzkoušet sítotisk a odnést si tašku s kouskem vaší práce. A protože víme, že sítotisk není žádná brnkačka, hned vedle na vás čekalo vychlazené pivo nebo wafle od Vans. A pokud vás zajímá proč právě wafle od Vans, na odpověď můžete mrknout tady!

Na prodejně vznikly unikátní ponožky díky vaší kreativitě

Pro ty, kteří měli už nekonečného deště až až, čekal program i na prodejně, kde jste mohli načerpat nové síly, omrknout kolekce pro sezónu 2019 a... pomalovat si svoje vlastní ponožky od Stance! U nás se kreativitě žádné meze nekladou, a tak záleželo jen na vás, jak moc se na ponožkách vyřádíte!

O skvělé beaty a hudební doprovod akce se nám celou dobu staral DJ Mehdi Zejnulahu, za což mu patří obrovský dík!

Mrkni na video:

Videoreport: Filip Valachovič

Stejně tak patří obrovský dík za to, že jste za námi přišli i přes nekončící déšť. A taky našim sponzorům, bez kterých by to zkrátka nešlo!

Horsefeathers
Vans
Stance
Cult of the Road
Ne Barsjake Kafe Truck
Gravity Snowboards
Wake Merkur
Excelent
RedBull

Děkujeme za atmošku a těšíme se na příště, parto!

Fotoreport: Radek MauerFotoreport: Radek Mauer

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk