Bike vybavení ze srdce německých hor. Nová Amplifi kolekce je tu!

Novinky

6. června 2019 | 0 komentářů

Už jste slyšeli o značce Amplifi? Pokud ne, pohodlně se usaďte a pojďte s námi mrknout na jednu z nejprogresivnějších značek v oblasti nejen bikového vybavení a ochrany vašich milovaných končetin a kloubů.

Inovativní chrániče s atraktivním designem

Hlavní oblastí, které se kluci z Amplifi věnují, jsou chrániče, které vám poskytnou ochranu v případě pádu na biku nebo snowboardu. Klasických chráničů, které často nejsou příliš účinné a ani pohodlné, už bylo na trhu spoustu, a tak na to v Amplifi šli úplně jinak.

Jejich produkty jsou takovou malou rebélií proti mainstreamu a se svými technologiemi a materiály, které nabízí kromě ochrany nevídaný komfort při nošení a inovativní design, sklízí úspěchy po celém světě.

Poslední novinkou, která zároveň získala Design & Innovation Award 2019, je chránič s názvem MKX Knee.

MKX Knee je kolenní chránič, který na noze skoro vůbec nepocítíte. Díky technologii Honeycomb je naprosto prodyšný, takže pokud vám vztah se zapařenými koleny už nepřináší žádné potěšení, můžete se s ním na dobro rozloučit.

Batohy Amplifi Trail – nejpraktičtější parťáci do hor

Amplifi má ve svojí nabídce batohy pro bikové dobrodruhy, kteří to s bikováním myslí opravdu vážně. Do batohů z jejich trailové sekce sbalíte vše potřebné tak, abyste mohli vyrazit objevovat neprozkoumané obzory. Batohy Trail jsou vyrobeny z prodyšného materiálu s ergonomicky tvarovaným zádovým panelem a díky systému TRIPL3 Flow System poskytují dokonalé proudění vzduchu a nelepí se na záda.

Batohy od Amplifi disponují také velkým množstvím vnitřních organizérů, přihrádek a kapes, úchytem na helmu a bederním pásem pro maximální pohodlí. A když začne pršet, stačí rozbalit zabudovanou pláštěnku. Všechny vaše drobnosti v batohu přesně zapadnou do svého místa a za jízdy zůstanou v bezpečí. 

Další vychytávkou je kompatibilita s hydrovaky Amplifi a možnost vložení chrániče SAS TEC SCA. Chránič je lehký, ergonomický, odvětrávaný a poskytne účinnou ochranu proti nárazům.

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk