Workshop sportovní fotografie se SNOWBOARD ZEZULA

Novinky

12. června 2019 | 0 komentářů

SNOWBOARD ZEZULA a Ateliér fotografické praxe vás společně zvou na Workshop sportovní fotografie. Uskuteční se v pondělí 8. 7. 2019 od 14:00 – 18:00 v Brně.

Všichni photographers pozor! Pokud jste někdy přemýšleli o kariéře sportovního fotografa nebo jste alespoň chtěli umět pořádně zachytit výkony vašich kámošů sportovců, vydejte se s námi na Workshop sportovní fotografie a naučte se jak na to!

Sport a s ním spojený pohyb je všude kolem nás a ať už se zajímáte o skateboarding, longboarding, snowboarding, wakeboarding, surfing nebo fotbal, správně zachycené momentky jsou naprostý základ. A protože focení v pohybu není žádná sranda, vyplatí se znát určitá pravidla ještě před tím, než zmáčknete spoušť.

Cílem workshopu je nahlédnout do zákoutí tohoto specifického fotografického žánru. A protože fotografování není jen o teorii, ale hlavně o praxi, všechno si budete moct vyzkoušet i na vlastní kůži. Kurzem vás provede zkušený fotograf a lektor Lukáš Oujeský. Jeho jméno jste mohli zaslechnout v souvislosti s Red Bullem.

Těšíme se na vás a vaše nadupané fotografie!

Cena kurzu: 1 890,- Kč

Svoje místo na kurzu si můžete rezervovat přes přihlašovací formulář.

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk