Party outfity

Trendy

17. července 2019 | 0 komentářů

V létě je to samá párty, oslava nebo fesťák – ale kdo má furt vymýšlet co na sebe? Mrkni na naše outfity a tuhle starost nech na nás!

Ruce nahoru a pojď tancovat!

Naplň hlavu nějakým ladným beatem a hoď si bokem. V týhle pohodičce si užiješ každou párty, grilovačku nebo oslavu. Herschel, Horsefeathers, Roxy a New Era.

 

Back to black

Černější než černá díra jsou tvoje linky pod očima a nějakej přízemní popík si u tebe ani neškrtne? Tvoje filozofie je spíš pořádnej punk a Vans, Cult of the Road a Stance tohle moc dobře vědí. Pusť to zvíře uvnitř sebe taky na chvilku provětrat ven a dej tomu na fesťáku co proto!

    Stance OG

    Stance OG

    330 Kč

     

    Koc mezi peckama

    Jestli ses nestihla blejsknout na červeným tepichu s Bartoškou ve Varech na „čtyřiapadesátým“, nezoufej. Filmových, artových nebo hudebních fesťáků ještě letos bude, takže příležitostí vystajlovat se máš ještě haldu. Zkus třeba teď hned o víkendu na Coloursech vynést kombíčko vzdušnejch šatů, minikabelky a klobouku. Volcom, Roxy, Horsefeathers.

     

    ...a všechny tyhle hadry teď koupíš se slevou!

    Jestli ještě váháš, tak vem na vědomí, že všechny tyhle boží letní kousky teď můžeš mít v letních slevách s dvacitkou Volcom v rámci týdenní akce dokonce s třicítkou!

    Další články z kategorie Trendy

    Kalendář akcí

    Detailní kalendář »

    Přihlásit se

    Nepamatuji si heslo

    nebo

    Registrace

    Jazyk