×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Party hard

Trendy

17. července 2019 | 0 komentářů

Neřeš zbytečně, co si na sebe každej den oblíct, abys vypadal k světu. V létě je to samá party, oslava nebo fesťák, proto svou pozornost raději zaobírej něčím důležitějším a tuhle starost nechej na nás!

Švihák lázeňský

Házet bomby můžeš jak do bazénu, tak i na tanečním parketu. Jestliže tě můza módy pravidelně nelíbá, u nás je pečená vařená. Volcom, Quiksilver a DC se hodí na prázdninové nicnedělání s fellaz u vody a večír si hoď křápem na párty s nějakou pěknou cérkou!

 

Lepší shořet, než vyhasnout

Do kotle na pořádný pogo jedině v kombu srdcový dvojky Cult of the Road a VansStance ti rozpumpujou žíly dávkou pořádnýho trash metalu, tělo se ti samo rozvlní po jednom mocným loku plachetnice z plácačky od Arbor a až k ránu upadneš na cestě do stanu do nečekanýho komatu, kostky od Burton tě na tý tvrdý zemi zmrznout rozhodně nenechají!

 

#Sizabil

Balíš kufry na hip hop camp? Starý, toto kombo je pre teba! Snapback New Era, gangsta fusky Stance, do bláta svítivá šustka od Maxe Habance a na ruku pořádný goldy za petstotisíc euro... a až vystojíš frontu na podpis cédéčka od Rytmuse, tak i ten ti uznale dá za pravdu, že s tímhle kombem si zabil!

 

...a všehny tyhle hadry teď koupíš se slevou!

Ne, to vážně není pr.el - všechny tyhle kousky teď můžeš mít v letních slevách s dvacítkou a Volcom v rámci týdenní akce dokonce s třicítkou!

Další články z kategorie Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk