Přijeď si s námi užít poslední prázdninový víkend na KROM WARS 2019

Novinky

26. srpna 2019 | 0 komentářů

Prázdniny se chýlí ke konci, ale to neznamená, že pohodovým dnům u vody je automaticky taky konec. tento víkend se Kroměříž stane rájem pro všechny wakeboardisty a freeskiery.

Tušíte správně, o víkendu se totiž v Kroměříži konají Krom Wars. Akce, které jsme hrdým partnerem od jejího vzniku v roce 2011. Krom Wars je totiž naprostý unikát a skvělý zážitek, na který jen tak nezapomenete.

Letos již pátá epizoda tradičních Krom Wars se uskuteční opět v areálu krásného zámeckého koupaliště Bajda v Kroměříži. Letos tahle našlápnutá show přinese spoustu novinek, takže určitě nesmíte chybět!

    After Yoga Towel

    After Yoga Towel

    990 Kč

    Poprvé v historii totiž Krom Wars nabídnou i bohatý hudební program včetně Iné Kafe nebo punkově laděné Muchy z Brna. Tradičně se můžete těšit na skok do vody, kde předvádějí dechberoucí triky nejlepší vodní lyžaři z celé Evropy. Kromě skoku do vody bude na místě také vlek 2.0 od wakemaster.cz, na kterém bude řádit jeden z našich riderů – Patrik Hanes – i slovenský matador Rado Dubový. Těšit se můžete na dvě hlavní disciplíny – freeskiing big air a wakeboarding.

    Freeskiing Big Air

    Je nová olympijská disciplína freestylového lyžování, která se úspěšně představila v Utahu na Mistrovství světa 2019. Zkrátka typicky zimní sport v létě na speciální rampě u koupaliště. Akrobacie ve vzduchu s dopadem přímo na vodní hladinu. Přesně to je BIGAIR, který táhne tuhle akci už od 1. ročníku.

    Wakeboarding

    Je moderní způsob adrenalinové zábavy s prknem na vodě. Vznikne tu speciální trať se skoky a překážkami na koupališti Bajda v historickém centru města Kroměříže. Monumentální zámek a kostely v pozadí dávají tomuhle závodu jedinečnou atmosféru, kterou jinde nezažijete.

    Na akci se potkáte i s námi a naším stánkem, kde můžete po celou dobu akce zakoupit produkty značek jako je After, Swox a Gravity. A málem jsme zapomněli! Prvních 200 návštěvníků má pivko zdarma a to je nabídka, která se neodmítá.

    Těšíme se vás!

    Další články z kategorie Novinky

    Kalendář akcí

    Detailní kalendář »

    Přihlásit se

    Nepamatuji si heslo

    nebo

    Registrace

    Jazyk