Arbor Folklore. Nové nabušené video Arbor týmu

Novinky

20. září 2019 | 0 komentářů

Zima už klepe na dveře a není to cítít jen ze studeného vzduchu a klesající teploty. Hlásí se hlavně novým videem, ve kterém jezdci týmu Arbor Snowboards předvádějí neskutečné výkony. Pojďte s námi mrknout na jejich neuvěřitelné skills a poodhalit novou kolekci snowboardů!

Taky už se nemůžete dočkat pořádné zimy a toho, jak se konečně znovu proženete sjezdovkou, prosvíštíte mezi stromy v backcountry nebo až budete posouvat své hranice ve snowparku? Nebojte, všechno už se blíží!

Zatím s námi alespoň můžete omrknout nový krátký film týmu Arbor Snowboards, ve kterém si hlavní roli střihl Mike Liddle, Jed Sky, Tony Wagner, Andy James, Erik Leon a samozřejmě Frank April.

 

Jestli už hltáte tu neuvěřitelnou nálož streetového ježdění, možná poznáváte ulice kanadského města Quebec, které je domovem Franka Aprila. A tak když letos koncem března bylo město plné sněhu, začal Frank obvolávat kámoše z týmu a řekl jim, že zkrátka s tímhle musí něco udělat. Pár zmeškaných hovorů, pár zpráv, pár přijatých hovorů a facetimů a všichni kluci z týmu byli domluvení a seděli v letadlech do Quebecu.

Ani ne o tři dny později už byli všichni na místě a připravovali tu největší bouři streetového ježdění, které Quebec kdy zažil.

Parta jezdců z týmu Arbor totiž není jen banda sportovců, kterou někdo poskládal dohromady a donutil spolupracovat. Jak o sobě sami říkají, sdílejí zážitky, půjčují si snowboardy, užívají si společná jídla a v neposlední řadě sdílí hlavně přístup a vášeň ke snowboardingu.

Zkrátka když si zavolají, žádná cesta není moc dlouhá, aby jejich vášeň pro snowboarding zastavila. Jdou mnohem dál, jezdci z Arboru nejsou jen klasický tým, ale rodina. A o tom to celé je. To je Arbor Folklore.

Pokud už se vážně nemůžete dočkat, můžete u nás koupit snowboardy Arbor z kolekce 2018/2019 nakoupit s 30% slevou!

A na ochutnávku z nové, nabušené kolekce, kterou očekáváme brzy, se můžete podívat na obrázcích níže.

Arbor Relapse

Arbor Swoon Camber

Arbor Westmark Frank April

 

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk