×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

SNOWBOARD ZEZULA tě zve na Winter opening 2019!

10. října 2019 | 0 komentářů

Po roce je to zase tady! Sklady zimních zásob praskají ve švech a ramínka na prodejně se prohýbají pod vahou oblečení. Proto neváhej a doraž už ve středu 30. října na Winter opening, který bude nejen (!) o nakupování »

Jsi zvyklý chodit spát se slepicema? Tak už teď si můžeš přehodit všechny svoje plány na středeční večer 30. října a noční košili schovej někam hluboko do skříně. Celé odpoledne a večer totiž pojede prodejna SNOWBOARD ZEZULA na vlně zimní otvíračky. Říkáš, že to budou všude jenom samý hadry? Ani omylem, tahle akce má v sobě něco víc. Čti a těš se.

Hned odpoledne čeká na všechny malé snowboardové ridery s alespoň jedním mléčným zubem Burton Riglet Park. Tady si mohou vyzkoušet jak svou první jízdu, tak klidně i nějaký ten pop. Kreativní duše nebudou asi zřejmě moci dočkat večera, protože na ně bude čekat koutek Gravity Art of Neckies. Jestli si pod tímhle názvem nic moc nepředstavíš, tak si s tím nelam hlavu, jednoduše si budeš moci pokreslit vlastní nákrčník Gravity Snowboards. Na horách ho pak jak když najdeš a všichni budou valit oči z toho bombastik designu.

Milovníci soutěží a snowboardů se najdou hlavně v Icy Arbor: rozmraž si nové vázání od Arbor Snowboards a domů už neodejdeš s prázdnou. Pokud vsázíš na zlatý český ručičky, tak výzva King of Screwdriver bude tvojí parketou. Souboj mezi nejrychlejšími smontovači snowboardu bude tak nelítostný, že budou třísky lítat. No a pro vydechnutí tě mimo jiné čeká i výstava ke třicetiletému výročí existence značky Horsefeathers. Vrať se zpátky do 89. roku a zjisti, jaký byly její úplný začátky. Samozřejmě nesmí chybět ani trocha toho lehčího hazardu, takže se připrav na Wheel of Fortune, tedy kolo štěstí, ve kterém si jedna dvě vytočíš nějakou tu věcičku do zimní výbavy.

Zatím o hadrech ani vidu, ani slechu? Na každého návštěvníka čekají speciální akční nabídky platné jen v den Winter openingu – a že se fakticky máš na co těšit ty i tvoje peněženka. Do rytmu nákupů ti bude navíc hrát chytlavej beat našich DJ's, do ruky dáš pivko – no úplnej chill to bude. Zapisuj do tajmtejblu 30. říjen a ve čtyři odpoledne buď tady na Palackého třídě 170 v Brně!

Loňský Grand opening byl jízda!

Zavzpomínej na loňský Grand opening druhého patra SNOWBOARD ZEZULA prodejny a připomeň si tu mega jízdu!

↓ Třeba se v galerii z loňského roku najdeš. My ale budeme mít mnohem větší radost, když dorazíš i letos a dáme foto společně ↓

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk