Přivítejte nový věrnostní program ZEZULA Club!

Novinky

31. října 2019 | 0 komentářů

Nakupujete u nás pravidelně? Věrnosti si u nás vážíme a odměňujeme ji zlatem! Sbírejte body za nákupy a získejte vysoké slevy na zboží, levnější dopravu a další bonusy »

Se ZEZULA Clubem můžete nakupovat levněji a využívat exkluzivní klubové výhody. Jaké?

  • slevu až 20 % na nezlevněné zboží v eshopu i prodejně
  • levnější dopravu
  • nižší hranice dopravy zdarma
  • přednostní vyřízení objednávky
  • akční slevy na již zlevněné zboží
  • slevu na půjčovnu a servis v prodejně SNOWBOARD ZEZULA

Jak se stanu členem?

Nárok na členství v ZEZULA Clubu automaticky získáváte registrací během nákupu. Registrace není podmíněná nákupem, samostatně se můžete zaregistrovat zde. Vytvoříme vám účet, ve kterém uvidíte přehled vašich objednávek, nasbíraných bodů za nákupy a tomu odpovídající sleva na zboží.

Za každý nákup načteme na váš účet počet bodů ve výši utracené částky (1 Kč = 1 bod). Čím více pak máte nasbíraných bodů, tím vyšší slevu na své nákupy u nás dostanete. Můžete tak získat slevu až 20 %!

Co dělat, když mám z dřívějška registrovanou zákaznickou kartu?

Těm zákazníkům, kteří měli vytvořenou registraci a ke svému zákaznickému účtu přiřazenou svoji zákaznickou kartu, jsme již převedli body automaticky. Aktuální výši vaší věrnostní slevy můžete vidět v sekci Můj účet – Moje konto ZEZULA Club.

Mám kartu, ale není nikde registrovaná

Zákazníci, kteří získali kartu na prodejně a nemají ji přiřazenou k žádnému účtu, se musejí nejpozději do 31. prosince 2020 zaregistrovat. Součásti registračního formuláře je i pole pro zadání čísla a čárového kódu karty. Body ze zákaznické karty pak budou převedené do nově vytvořeného účtu během 24 hodin. Na prodejně se pak nebudete prokazovat zákaznickou kartou, nahlásíte jen své jméno a příjmení.

Podrobné informace a pravidla ZEZULA Clubu najdete » zde «

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk