×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Staň se instruktorem lyžování nebo snowboardingu a vydělávej si tím, co tě baví!

Sponzoring, Pořádané akce

22. října 2019 | 0 komentářů

Lyžařský a snowboardový instruktorský kurz akreditovaný MŠMT pod záštitou Českého svazu lyžařských škol se letos koná v termínu 17.–21. 12. 2019 na Červenohorském sedle v Jeseníkách.

Instruktorský a prolongační kurz akreditovaný Ministerstvem školství mládeže a tělovýchovy 2019. SNOWBOARD ZEZULA je již několik let hrdým partnerem tohoto kurzu a účastníci se mohou těšit na naši přednášku o snowboardovém vybavení a testování snowboardů ARBOR a GRAVITY.

Ve spolupráci se Svazem lyžařských škol České republiky pořádáme další instruktorský kurz! Cílem je univerzální instruktor schopný vyučovat klienty lyžařských škol a kurzů všech věkových kategorií a se specifickými zvláštnostmi komerční klientely. Výsledná licence „Instruktor základního lyžování/snowboardingu“ je akceptována ve všech lyžařských školách působících na území ČR. Opravňuje vás učit jak v komerčních školách, tak na výcvikových kurzech pořádaných základními, středními a vysokými školami. Všichni úspěšní absolventi se mohou účastnit dalších navazujících kurzů a rozšiřujících programů a seminářů v ČR i zahraničí.

Úspěšným absolventům kurzu bude automaticky nabídnuta práce ve Ski and Board School Loap a v jejích partnerských školách.

ODKAZ NA PŘIHLÁŠKU

http://loap-ski.cz/prihlaska-na-kurz/


Další články z kategorie Sponzoring, Pořádané akce

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk