Report: SNOWBOARD ZEZULA CHRISTMAS PARTY

12. prosince 2019 | 0 komentářů

6.12. se v rámci SNOWBOARD ZEZULA Christmas Party 2019 rozvibrovaly litosférický desky brněnské Flédy. A díky tomu budeme zase nějakou dobu spokojeně žít. Byla to šílená jízda a skvělej start letošní zimní sezóny. Doufáme, že jste si to užili stejně jako my. Díky rodino!

Páteční Fléda se proměnila v jedno velký snowboardový mejdlo. Sešla se komunita srdcařů, potkávačky starých známých, nostalgický vzpomínání u pivka, friendly nálada a spousta rohlíků od ucha k uchu. Prostě pohodová atmoška tady nechyběla, a to je to, proč nás nikdy neomrzí takovou akci alespoň jednou za rok zopakovat.

Párty začala projekcí videí, kterou odstartoval nový snímek od Ambition Snowskates, Encore. Následovaly SNOWBOARD ZEZULA Team riders edits v podobě Season Edit Samuela Jaroše a Porkert Bros Saalbach Night Session. Nechyběl ani nejnovější streetový počin od Arbor Snowboards, Folklore. Posledním a hlavním filmem projekce bylo nadčasový full length video Nitro Snowboards OFFLINE!

Následovala snowboardová tombola o kterou je každoročně velký zájem. Kdo by taky nechtěl Horsefeathers bundu, která je pro modelem jednoho z nejlepších snowboardistů planety, Tylera Chorltona. Snowboard Arbor, Gravity, nebo vázání Flow a Nitro. Bezpečnostní prvky v podobě helem od Oakley, Quiksilver a Roxy, který byly cestou domů skutečně k nezaplacení. Zahřála i bunda Nugget spolu se spoustou nákrčníků a ponožek Stance. Kecky si mohl s ledovým klidem prošoupat na parketu, protože byla hromada nových od Vans a DC.

Hlavním klenotem večera byl snowboard Nidecker Liberty, který je jediný v ČR a zároveň vyhlášen jako dlouhodobě nejpovedenější design snowboardu - VERY LIMITED!

No a dost bylo času na nostalgický žvásty, nasávání snowboardové atmosféry a sbírání dárků, šlo se na plac! Od půlnoci totiž začli vztekle tavit gramce tradičně legendy brněnského DJingu s jejich show. Kdo? QUESTABLISTS CREW! Kdo? DJ Mehdi a DJ Five!

Ty pak svou energickou show plnou moderního mixu raggae, latiny a hiphopu vystřídal United Flavour Soundsystem & Ucee. Tančilo se divoce!

No a celou tuhle divočinu završila další brněnská legenda na malé stagei DJ Javas svým nabitým Tech-house mixem.

Co se dělo pak vědí už jen duchapřítomní...

Velký díky patří našim sponzorům, kterými byli Gravity snowboards, Arbor snowboards, Nidecker Snowboards, Horsefeathers, DC, Vans, Nitro snowboards, Oakley, Quiksilver, Roxy a Nugget!

Ještě jednou díky všem, vidíme se na kopci!

Fotogalerie od Radeka Mauera:

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk