The Shiloh - designová spolupráce Arbor s Aaronem Draplinem

Novinky

4. února 2020 | 0 komentářů

Arbor už tradičně boduje svými snowboardovými desginy. V letošní kolekci najdete i desku s vintage rukopisem známého amerického designéra, Aarona Draplina.

Designéra Aarona Jamese Draplina vždy inspirovala krása světa, který ho obklopuje. Inspiraci nachází mimo jiné i v čerstvých liniích vyrytých ve sněhu. Tahle inspirace má jednoznačně kořeny ve snowboardové kultuře, a proto zdobí i letošní desky Arbor. Jednoduchost a elegance odvážných linií a zářivých barev. Kombinace, kterou dokáže vytvořit jen Draplin. Letošním plátnem pro tvorbu tohoto skvělého umělce se stala deska Arbor Shiloh. 

Desku Shiloh u nás najdete v obou prohnutích: Camber i Rocker

Sofistikovaná jednoduchost designu

Pro značku Arbor je Draplin velkým zdrojem inspirace a uměleckého vhledu do designování produktů. Aaron je světoznámý americký designér. Jeho práci, možná jen povědomě, určitě zná každý z nás. Mimo jiné totiž vytváří grafické návrhy i pro takové velikány jako například Nike, Burton či Nixon. 

Tvorbu Aarona poznáte velmi jednoduše, a to především díky jeho výraznému vintage stylu. Aaron tento designový jazyk zkrátka považuje za perfektní kombinace sofistikované elegance. Celé roky jsme byli svědky jeho přínosu do světa snowboardingu prostřednictvím nezaměnitelných designu a vlivu, který má společnost Draplin Design Co. na svět grafického designu. 

V tomto krátkém videu se Draplin rozpovídal o umelěcké svobodě a tvořivosti, nadčasovém designu, osobní inspiraci, skateboardingu a dřevě. 

Aaron spolupracoval se značkou Arbor i na desginu longboardů z kolekce Artist Collection:

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk