×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Připravte se na nepravděpodobné. Vans představuje nový pro-model skejtových bot Rowan Pro

Novinky

15. února 2020 | 0 komentářů

Stát se profesionálním skejťákem není jednoduché. Rowan Zorilla a jeho talent ale, stejně jako skateboarding, překračuje hranice všednosti. Přivítejte pro-model tenisek Vans Rowan Pro.

V době, kdy se zdá, že skateboarding dělá už opravdu každý, překročení hranic obyčejné pouličního skejtování na profesionála je nepravděpodobné až absurdní. Možná je to jménem, možná lehce unikátní stylem ježdění - Rowan Zorilla má v sobě zkrátka něco neuchopitelného a přesně taková je i jeho skejtová kariéra. 

Městečko Vista v Kalifornii, odkud Rowan pochází, se může jevit jako další špendlík na mapě světa, ale co se týče skateboardingu, bude navždy spojené s legendou H-Street (první skateboardovou firmou, od skejťáky pro skejťáky). Možná něco z tohoto našlápnutého období zůstalo v Rowanově krvi. Dokáže se přizpůsobit jakémukoliv skejtovému momentu a zároveň si zachovat svou jedinečnou osobnost. A přesně o to ve skateboardingu jde. 

Minikolekce streetwear oblečení Rowan Zorilla pro dokonale sladěný skejtový look:

Rowanova crew Shep Dawgs se dostala do skejtového podvědomí díky svépomocí natočeným indie editům. Rowanova všestrannost byla jedinečná a díky ní si rychle získal status profesionála. Následovaly dvě titulky v magazínu Thrasher a nominace na cenu „Skater of the Year“. A zbytek? To už je (ne tak daleká) historie. 

Pro-model tenisek Rowan Pro od vyjímečného skejťáka z týmu Vans poukazuje na to, že nic není tak pravděpodobné, jak to na první pohled vypadá.


Tenisky můžete zakoupit v naší kamenné prodejně nebo na e-shopu. Prodej spouštíme 15.2. 2020!

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk