Magnetic Facemask Integration od Anon. Dokonalý fit, teplo a ochrana bez mlžení

Novinky

17. února 2020 | 0 komentářů

Snowboardové brýle od značky Anon jsou jedinečné kousky nejen svým designem, ale i technologiemi. Zamilujete si je ale především pro jednoduchou výměnu skel. 

MFI systém navíc umožňuje propojení brýlí s ochranou tváře, kterou spojíte s brýlemi prostřednictvím magnetů. Pojďte se s námi mrknout na to, jak to celé funguje. 

Tři pilíře designu

Dokonalé propojení

Součástí brýlí je hřejivý nákrčník, který pomocí čtyř magnetů lehce připevníte k rámečku brýlí. Magnety se postarají o bezproblémové spojení obou součástí. Nemusíte tak řešit problémy jako například to, že vám maska neustále sjíždí z tváře.

Teplo bez mlžení

Teplo je na horách půl úspěchu. Jestli jste někdy brázdili kopce v mrazech, vězte, že chlad v tváři dokáže váš zážitek z hor lehce pokazit. Maska s technologií MFI je navíc vybavená větracími otvory, které perfektně odvádí vlhkost. Na mlžení brýli a s ním spojený zhoršený výhled tak v tomto případě můžete zapomenout.

Ochrana

Během hustého sněžení či nepříjemných mrazů je ochrana tváře to, co vám na kopci může doslova zachránit kůži. Jednoduché připnutí masky k brýlím zabezpečí, že ani kousek vaší tváře nezůstane odkrytý a vy si tak můžete užívat jízdu naplno bez větších komplikací.

Pro dokonalou kompatibilitu ochrany hlavy, očí a tváře sáhněte taky po helmě od značky Anon.

Kompletní nabídka značky Anon »

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk