×
Otevírací doba o květnových svátcích: 1. května 10–17 h | 8. května ZAVŘENO

Mary Rand je novou jezdkyní týmu Arbor

Novinky

6. března 2020 | 0 komentářů

Nezbývá než pogratulovat! Arbor vítá ve svém týmu novou snowboardistku, Mary Rand.

Mary Rand má za sebou pověstných 10 000 hodin snowboardingu. Říká se, že přesně to je ta hranice, která dělí profíky od amatérů. Koncem ledna Mary získala titul profi jezdkyně od týmu Arbor.

Profík s nadšením začátečníka

Co je víc než tato kombinace? Začátečnické nadšení je dobré si udržet i přes narůstající schopnosti a zkušenosti. Pomáhá sportovcům utužit ducha a zachovat si čirou radost, kterou jim daný sport přináší. Mary dokonale ovládá ski resorty, razí si svoje vlastní cestičky ve street snowboardingu a nově se prezentuje i upřímnou láskou k hlubokému a divokému prašanu. Mary zahořela vášní ke snowboardingu, která se neustále vyvíjí. Ke všemu přistupuje se začátečnickým nadšením a překážky vidí jako cestu ke zdokonalení svých schopností.

Mrkněte na video, ze kterého pochopíte jak velká vášeň pro tento sport koluje Mary v žilách:

Na čem Mary jezdí?

Být profíkem znamená do určité míry hrát hru. Chytit lopatu, držet foťák, vydat se do neznáma a zpět, strávit několik dní v drsné přírodě a na kopcích a tohle všechno znovu a znovu. Mary si časem vyvinula svůj vlastní styl jízdy a zatímco její pozornost se aktuálně zaměřila na big mountain, její snowboardová minulost má široký záběr. Pokorná a talentovaná Mary s pohledem pevně na horizontu. Nejdůležitější je, že její úsměv nikdy nemizí z její tváře.

Mary, gratulujeme a přejeme spoustu dalších zdolaných kopců!

Nechte se i vy inspirovat letošní kolekcí Arbor 19/20 a vyražte objevovat skrytá zákoutí snowboardingu »

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk