Rouška zdarma k nákupu nad 500 Kč

Novinky

8. dubna 2020 | 0 komentářů

Stovky těchto roušek jsme v nejkritičtějším období epidemie koronaviru rozdali k nákupům zdarma a pokračujeme v tom dál. Nyní máte možnost si bavlněnou roušku ušitou českými švadlenami i koupit.

 

U každého nákupu nad 500 Kč nyní najdete bavlněnou roušku zdarma. Chceme tak i naším malým dílem přispět k zastavení šíření viru. Máme jen jedno pravidlo, stejně jako my, musíte roušku poctivě nosit, stejně jako většina ohleduplných občanů. Roušek máme pouze omezené množství, a chtěli bychom se o ně podělit právě s vámi, našimi zákazníky.

A do doby, než to všechno přejde a skončí karanténa, zůstaňte doma třeba s balance boardem, se kterým můžete trénovat rovnováhu, která se bude hodit u všech vašich oblíbených sportů.

Stovky těchto roušek jsme v nejkritičtějším období epidemie koronaviru rozdali k nákupům nad 500 Kč zdarma a pokračujeme v tom dál. Nyní máte možnost si bavlněnou roušku ušitou českými švadlenami i koupit. Nákupem podpoříte nejen náš obchod, ale i firmu, která neváhala svoji výrobu doslova z hodiny na hodinu přenastavit na šití roušek a dodat je na ta nejpotřebnější místa.

    SNOWBOARD ZEZULA Face Mask

    SNOWBOARD ZEZULA Face Mask

    90 Kč

    #staysafe

    Další články z kategorie Novinky

    Kalendář akcí

    Detailní kalendář »

    Přihlásit se

    Nepamatuji si heslo

    nebo

    Registrace

    Jazyk