Ultimátní skejtové boty z Etnies Michelin Collection

31. března 2020 | 0 komentářů

Značka Etnies ve své jarní kolekci 2020 přichází s modely skate bot i žabek, které jsou díky podrážce od značky Michelin naprosto nezničitelné.

Svoji premiéru Michelin podrážkou zažily tenisky Etnies s modelem Marana v roce 2017. Etnies se však i nadále věnuje vývoji inovativních produktů s vyjímečným stylem, pohodlím a ochranou. Kolekce jaro 2020 se nyní pyšní novými modely tenisek s unikátní a nezničitelnou podrážkou od značky, která má ve svém portfóliu mimo jiné i jedny z nejodolnějších pneumatik na světě.

Kvalita a odolnost převzatá z pneumatik

Původně tenisky Marana od Etnies byly odolnou obuví, ale jejich podrážky nestačily jejímu neuvěřitelně rezistentnímu svršku. Ve snaze zlepšit tuto skejtovou botu a přiblížit ji kvalitou potřebám jezdců se značka Etnies spojila z jedním z top světových výrobců prémiových pneumatik Michelin a přenesla tak jejich výkon a odolnost do podrážek skate bot.

"Boty Michelin Marana mi zachránily život. Můžu odpřísáhnout, že gumová směs na podrážce uchránila moje paty před zraněním. Žádné nemám, ale mohly doslova explodovat."

Chris Joslin, pro rider

Osobité místo pro bike modely

Značka Etnies však ve vývoji svých produktů nezapoměla ani na bikery. V Michelin kolekci totiž najdete i modely Marana Crank ze speciální bike kolekce. Díky jejich tvaru a použitým materiálům poskytují skvělý pedal feel a tím pádem vynikající zážitek z jízdy na dvou kolech.

V tomto videu můžete vidět, jak funguje technologie podrážek Michelin v praxi:

Prohlédni si všechny modely z MICHELIN COLLECTION

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk