Kvalita bez kompromisů - to je wakeboardová značka Follow

Novinky, Udržitelnost

11. května 2020 | 0 komentářů

Follow je wakeboardová značka, která se zabývá výrobou wakeboardového vybavení, oblečení a doplňků. Byla založena v roce 2010 a od té doby se rozhodla vytvářet produkty s kvalitou, které se můžete doslova dotknout a cítit ji.

V roce 2010 značka začínala s výrobou hrazd s drobnými doplňky a jejich cíl byl jasný. Žádné triky a nic neříkající, nablýskané designy. Prvořadá byla kvalita, která splní svoji funkčnost.

Vášeň pro vytváření špičkových produktů

Dnes je Follow známa širokou škálou nezbytných doplňků a vybavení jako jsou například vesty, neoprénystreet bundy, nebo technické mikiny, bez kterých se při ježdění na wakeboardu neobejdete. Nechybí jim vášeň pro vytváření nejlepších možných produktů pro jezdce, a to všechno při zachovaní stejných základních principů v každém jednom kousku.

Mimo jiné má Follow i jedny z nejlepších a nejrozmanitějších týmových jezdců v tomto sportu. Brenton Priestly, Sam Brown a Oli Derome jsou světoví sportovci, inovátoři a umělci, ale jsou také dokonalými vyslanci značky Follow.

Díky tomu tomu, že cestují po světě, poskytují značce rozhodující zpětnou vazbu na všechny produkty. Jsou to odborníci, kteří vytěží maximum z každého wakeboardového tripu. Follow je zkrátka rodina se společnou vizí, a díky tomu  mohou lépe pomáhat v rozvoji sportu, který tak milují skrze produkty, které vytvářejí.

Každá technologie je osobitý příběh

Od samého začátku si značka stanovila za cíl vytvářet nové materiály novým, účinnějším způsobem, jako to doposud dělali jiní. A seznam jejich technologických vylepšení každý rok roste.

Výjimečně lehké vesty bez PVC

Bezpečná pěna bez PVC toxinů

Vesty značky Follow jsou vyráběné z pěny bez PVC té nejvyšší kvality. PVC plast je mezi plasty mimořádně toxický, protože obsahuje přísady, které při výrobě, použití a likvidaci lehce pronikají do životního prostředí. Takže žádné PVC = šťastná Země.

    Follow Wms Atlantis

    Follow Wms Atlantis

    2 793 Kč 3 990 Kč

      Follow Primary Impact

      Follow Primary Impact

      1 925 Kč 2 750 Kč

        Follow Wms Atlantis

        Follow Wms Atlantis

        2 793 Kč 3 990 Kč

        Tvrdost a jemnost v jednom jediném Duraprenu

        Duraprene neoprén je tvrdší neoprén s drsnější texturou. Jedna z nejpropracovanějších a nejodolnějších textur značky Follow. Na vnější straně tvrdý jako kámen, ale uvnitř měkký a pružný.

          Follow Division Impact

          Follow Division Impact

          2 275 Kč 3 250 Kč

            Follow Wms Pharaoh Impact

            Follow Wms Pharaoh Impact

            3 325 Kč 4 750 Kč

            Jezděte, jako byste na sobě nic neměli

            Strečový neoprén dosáhl na další úroveň. Je výjimečně měkký, pružný a skutečně pohodlný. Konečně máte pocit, jako byste na sobě vůbec nic neměli, ale zároveň stále poskytuje odolnost bez kompromisů.

            Lehká jako pírko

            Existují dva způsoby, jak udržet vestu co nejlehčí: snížit absorpci vody a použít nejlehčí materiály. Pěna, kterou používá Follow je lehká jako pírko a je to to nejlepší z obou světů.

            Trvale udržitelný výkon

            Přírodní materiál, který nedráždí

            Cílem značky Follow je vytvořit udržitelný sortiment výrobků, který bude zároveň splňovat vysoké nároky na výkon. Proto ve Follow používají přírodní kaučuk Yulex. Emulze Yulex odstraňuje více než 99% nečistot a produkty tak jsou obohaceny o silnější, nedráždivý přírodní materiál.

            Bez PVC je Země šťastnější

            A je toho víc. Každá Follow vesta je navíc dodávaná v biologicky rozložitelné tašce. Ve Follow také vyloučili používání výrazně toxického PVC. Takže ještě jednou, žádné PVC = šťastná Země = lepší budoucnost.

            Lepidlo na vodní bázi

            Ve Follow výrobcích najdete jen laminovací lepidlo na vodní bázi bez obsahu rozpouštědel. Neoprénové výrobky neobsahují žádné škodlivé chemikálie z rozpouštědel.

            Recykluj a vyráběj

            Při výrobě každé Follow vesty se zrecykluje přibližně 15 plastových láhví. Follow tak i takovým způsobem pomáhá čistit naše životní prostředí a odpad přetvářet ve funkční a kvalitní produkty.

            Strečové neoprény, které nepropouští vodu

            Dvouvrstvý neoprén pro dvojitou ochranu

            Když neoprén oblečeš, zvětší se přibližně o 10 %, v závislosti na síle a materiálu. Pro minimalizaci tohoto efektu používají ve Follow vnější i vnitřní neoprénové vrstvy. U dvouvrstvého neoprénu zůstane vesta přilnutá k tělu a nebude ve vodě zvětšovat svůj objem.

            Jistota v podobě vnitřně podlepených švů

            Účelem neoprénu je udržet vodu mimo tělo a tělo zase v teple. Když se neoprén poškodí, je potom jen tak dobrý, jako jeho nejslabší spoje. 100 % vnitřně podlepené švy vytvářejí trvanlivější šev bez úniku vody, což vás udržuje v bezpečí a v teple.

            Lýtkové odtoky

            Když už se voda přece jen dostane dovnitř, chcete se ubezpečit, že má způsob, jak se dostat ven. Neoprény od Follow mají lýtkové odtoky strategicky umístěny tak, aby se zabránilo hromadění vody a zároveň nabírání nové vody při jízdě.

            100 % strečové B-Lock švy

            Flexibilita neoprénu je důležitá. Snížená flexibilita znamená snížení výkonu. Proto ve Follow používají B-Lock švy, které jsou 100 % strečové. Zkrátka nejflexibilnější steh na trhu.

            Bezešvé podpaží pro maximální pohodlí

            Méně švů v neoprénu znamená menší propustnost vody. Neoprény od Follow mají bezešvé podpaží, díky čemuž voda nepronikne dovnitř a zároveň poskytuje neomezenou svobodu pohybu rukou, takže používaní neoprénu v zimě bude pro vás maximálně pohodlné.

            Slepené a slepé švy pro ultimátní vodotěsnost

            GBS v překladu znamená slepené a slepé švy. GBS švy jsou vodotěsné, což je dalším klíčem k maximální pohodlí ve vodě.

            4-way stretch tkanina neomezí váš výkon

            Při wakeboardingu se vaše tělo pohybuje neočekávanými směry. To znamená, že potřebujete neoprén, které zvládne tyto situace bez problémů. 4-way stretch neoprény od Follow s vámi projezdí celou sezónu.

            Vyztužení vysoce namáhaných oblastí

            Všechny vysoce namáhané oblasti jsou vyztužené melco páskou, což minimalizuje únik vody a zajišťuje, že struktura neoprénu zůstane zachována.

            Oblékání bez zipu

            Uzávěr bez zipu je to nejlepší, co tvůrci neoprénů vůbec mohli vymyslet. Neoprén bez zipu je lehčí a zipový uzávěr zároveň zbytečně nezvyšuje jeho objem. To zaručuje svobodu pohybu při zachování nepropustnosti neoprénu.

            Univerzální bundy do ulic, vody i sněhu

            Manžety z lycry

            Zabraňte tomu, aby se vám manžety na bundě nebo mikině během jízdy vyhrnovaly. Technické mikiny a bundy Follow jsou vybavené manžetami z lycry. Jsou pohodlné a vyrobené z lehké a pružné lycry. Zkrátka svoboda pohybu po celý den.

            Perfektní voděodolnost a prodyšnost

            Chraňte se před chladem a udržte teplo uvnitř bundy. Hydroizolace je to, co zabraňuje nasáknutí vody při jízdě, zatím co prodyšnost souvisí s tím, kolik tělesného tepla si bunda dokáže udržet. Kombinace 10.000/10.000 od Follow umožňuje maximálně udržet teplo a zároveň zabraňuje nasáknutí vody zvenčí a zvýšení hmotnosti během vašich zimních sessions.

            Voděodolný zátěr

            4-way stretch materiál, z kterého Follow své produkty vyrábí je zvenku  zevnitř ošetřený DWR zátěrem, což znamená, že zabraňuje proniknutí vody do materiálu.

            Povedená kolekce lifestyle oblečení

            Nejen funkční, ale i oblečení pro volný čas má značka Follow nadupané, koukněte sami:

            Follow je jednoduše značka, která dává wakeboardingu všechno. Když chcete byť i vy součástí této rodiny, vybírejte z jejich letošní kolekce.

            Další články z kategorie Novinky, Udržitelnost

            Kalendář akcí

            Detailní kalendář »

            Přihlásit se

            Nepamatuji si heslo

            nebo

            Registrace

            Jazyk