To nejzajímavější z letošní kolekce GLOBE skate

Novinky, Trendy

13. května 2020 | 0 komentářů

Banda kámošů okolo skatu, surfu a snowboardu začala v „osumdesátkách“ nejprve vyrábět boty pro skatery a surfaře, později začala i s oblečením a skateboardingem.

Dnes značka Globe pracuje s mezinárodní sítí jezců a designérů, s výrobními a obchodními centry v Melbourne, Sydney, Gold Coast, Los Angeles a Hossegoru. Z letošní kolekce jsme vybrali 5 nejzajímavějších skate kompletů, které Globe nabízí.

G1 Nature Walk

Model Nature Walk z řady G1 je ideální skate komplet pro všechny, co mají chuť začít skejtovat. Podrží samozřejmě i ty, kteří už za sebou mají první kroky a základy hravě zvádají. Deska klasicky ze 7mi vrstvého kanadského javoru v šířce 8.125" s konkávou, která není low, ani high, ale medium. Proto, aby jsi hned v začátcích podchytil, co přesně ti sedí. Už u prvních triků zjistíš, zda by jsi raději menší, větší konkávu nebo zůstaneš u zlatýho dobrýho středu. To stejné platí i pro šířku desky.

Grafiku rozhodně neocení žádný ořezávátko, ale správnej punkáč se smyslem pro humor a kreativitu.

Trucky žádný no name, ale hned u základní řady kompletů osazují desku uznávaným výrobcem skate trucků - Tensor. Ty jsou osazeny kolečkami 52mm 99a, což je ideální kompromis pro univerzální ježdění. Hodí se spíše do skateparku, ale zvládnou i horší terén na ulici. Jako na každým kompletu zde najdeš precizně zpracovaný ložiska ABEC -7.

G1 Diablo 2

Jako další model tady máme Diablo 2, také z řady G1, která je ideální pro všechny začátečníky. Podrží samozřejmě i ty, kteří už za sebou mají první kroky a základy v pohodě zvádají. Deska je klasicky ze 7mi vrstvého kanadského javoru v nejžádanější šířce vůbec 8" také s medium konkávou. Proto, aby jsi v začátcích podchytil, co přesně ti sedí. Už u prvních triků zjistíš, zda by jsi raději menší, větší konkávu nebo zůstaneš u zlatýho dobrýho středu. To stejné platí i pro šířku desky.

Grafika desky se tentokrát nese v duchu minimalismu, který je grafické partě z Globe rozhodně blízký.

Trucky žádný no name, ale hned u základní řady kompletů osazují desku uznávaným výrobcem skate trucků – Tensor. Hravě s tebou zvládnou a podrží tě při prvních tricích na railech i bednách. Také jsou osazeny kolečkami 52mm 99a, což je ideální kompromis pro univerzální ježdění. Hodí se spíše do skateparku, ale zvládnou i horší terén na ulici. Jako na každým kompletu zde najdeš precizně zpracovaný ložiska ABEC -7.

G1 Excess

Skate komplet Globe Excess také z řady G1 s deskou z kalsicky 7mi vrstvého kanadského javoru o šířce 8" a High konkávou. Ta ti líp podrží nohu na skejtu a lépe i rychleji reaguje při flip tricích.

Vtipnou grafiku ocení především všichni s vytříbeným smyslem pro humor.

Trucky opět žádný no name, ale firma s několikaletou tradicí - Tensor, přesněji model Alloy. Hravě tě podrží při prvních tricích na railech i bednách. Jsou osazeny kolečkami 52mm s tvrdostí 99a, což je ideální kompromis pro univerzální ježdění. Hodí se spíše do skateparku, ale zvládnou i horší terén, třeba na ulici nebo místním D.I.Y spotu. Jako na každém kompletu Globe i zde najdeš precizně zpracovaná ložiska ABEC -7. Grip samozřejmostí.

G1 Ablaze

Dalším kouskem z řady G1 je model Ablaze. Opět se 7mi vrstvou konstrukcí z kanadského javoru, tentokrát s lehce užší šířkou desky o velikosti 7.75", díky které je deska živější, např. při flip tricích. Trucky Tensor tradičně osazují desku i v tomto případě, stejně jako kolečka o veliskoti 52mm a tvrdosti 99a. Hodí se spíše do skateparku, ale bez problémů zvládnou i horší terén, třeba na ulici nebo místním D.I.Y spotu.

Grafika tak trošku v rasta barvách, takže pokud ti je sympatický regge, oceníš určite i tenhle komplet.

Jako na každém kompletu Globe i zde najdeš precizně zpracovaná ložiska ABEC -7. Grip samozřejmostí.

G2 Half Dip 2

Jak se říká, to nejlepší na konec. Tenhle komplet model Half Dip 2 je z nejvyšší řady Globe G2. Klasicky 7mi vrstvá deska, trošku širší než je u kompletů běžné, přesněji 8.375", což oceníš nejvíc na streetu i v bazénu. A to také díky jejich větším kolečkám 54mm s tvrdostí 101a, které více podrží na horším povrchu.

Trucky Tensor tradičně osazují desku i v tomto případě.

Grafika se nese opět v minimalistickém provedení, který je pro Globe v podstatě jedním z charakterů. Jako na každém kompletu zde najdeš precizně zpracovaná ložiska ABEC -7. Grip samozřejmostí.

Keep on Pushing.

Goodstock Navy

Opět deska z z řady G1 - Goodstock Navy, která je ideální pro všechny začátečníky, podrží ale i pokročilé jezdce. Deska je klasicky ze 7mi vrstvého kanadského javoru v šířce vůbec 7.75" s high konkávou. Grafika desky se tentokrát je v duchu minimalismu.

Trucky žádný no name, ale hned u základní řady kompletů osazují desku uznávaným výrobcem skate trucků – Tensor. Hravě s tebou zvládnou a podrží tě při prvních tricích na railech i bednách. Také jsou osazeny kolečkami 52mm 99a, což je ideální kompromis pro univerzální ježdění. Hodí se spíše do skateparku, ale zvládnou i horší terén na ulici. Jako na každým kompletu zde najdeš precizně zpracovaný ložiska ABEC -7.

„ FOR THE RIDERS OF CONCRETE, OCEANS, AND MOUNTAINS “

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk