Enduro novinka od značky Smith. Helma Mainline

Novinky

7. července 2020 | 0 komentářů

Smith v této sezóně přichází s novinkou, na kterou jsme tak dlouho čekali. Integrální helma Mainline je tu!

Značka Smith přidala do svého bike line-upu první integrálku. Navzdory tomu, že v její nabídce najdeme širokou škálu různých stylů helem, integrálka doposud chyběla. Mainline je enduro helma, která je certifikovaná i na downhill. Má plné pokrytí Koroyd®-em a technologii ochrany hlavy MIPS®. Poskytuje tak dokonalou ochranu i v těch nejnáročnějších podmínkách a bezpochyby vám tak dodá i potřebnou sebedůvěru.

Dokonalá ventilace a komfort

Helma používá systém, který Smith nazývá AirEvac™. Ten působí jako ventilační systém helmy navržený tak, aby umožnil fungování brýlí a helmy jako jednoho celku. Odvádí totiž teplý vzduch ven z brýlí a hlavy a zabraňuje tak nežádoucímu zahřívání. Oceníte ho zejména při náročných dnech, kdy jedete opravdu na doraz. 

Helma také používá antibakteriální vložky Hybrid X-Static® / XT2®, což přijde enduro jezdcům maximálně vhod. Ochranu brady zajišťuje chránič s bezpečným uchycením na D-kroužek. Všechny součásti helmy se navíc dají snadno odstranit pro jednoduší čištění.

Soudě podle nadupaných technologií u designu helmy Mainline šlo konstruktérům Smith zkrátka o maximální komfort při ježdění.

    Smith Mainline Mips

    Smith Mainline Mips

    5 599 Kč 7 999 Kč

    A co o helmě říkají samotní jezdci?

    "Náš tým byl součástí celého procesu navrhování — tvar, fit, barvy — Smith bral naše připomínky v potaz u každého detailu. Byl to jeden z nejúžasnějších zážitků, které jsem s touto značkou zažil."

    — Andréane Lanthier Nadeau —

    Další články z kategorie Novinky

    Kalendář akcí

    Detailní kalendář »

    Přihlásit se

    Nepamatuji si heslo

    nebo

    Registrace

    Jazyk