SNOWBOARD ZEZULA Wake Trip 2020

Sponzoring

9. července 2020 | 0 komentářů

Patrik Hanes, Radko Hradil, Tomáš Jadrný a Adam Lejsek x Freeride.cz WAKE, se ihned po otevření hranic potkali v Bearded Brothers WakeSoul, kde celý víkend probíhala SNOWBOARD ZEZULA týmová session. Fotilo se, točilo se a tady je výsledek!


Je vzácné se sejít takhle pohromadě, každý žije v jiném koutu republiky, ať už České nebo Slovenské, ale když na to přijde, tak lítají třísky!

Už delší dobu jsme měli v plánu něco podobného s Freeride.cz vymyslet, variant bylo několik, nicméně nám to dost komplikovala situace a opatření v souvislosti s COVID-19.

Natáčelo se v Pieštanech

Hned, jak jsme se doslechli o otevření hranic se Slovenskem, plán byl jasnej. Zvedli jsme telefony, domluvili se s celou crew na první možný termín a vyrazilo se směr Bearded Brothers WakeSoul v Piešťanech. Tento vlek je zároveň domácím pro jednoho z týmu – Radka Hradila, dalo by se říct, že se na vleku vpodstatě narodil. Postavil jej totiž v roce 1996 jeho dědeček. Takže nebylo nouze o největší komfort co se potřeby k natáčení týče. Skvělý ubytování a strava přímo u vleku, pro štáb k dispozici loď a maximální vstřícnost. Velký díky klukům z Bearded Brothers WakeSoul!

Den první - Winch

První den se hned z rána začalo winch spotem, šlo o takovej místní kanál nedaleko vleku. Jen místo navijáku jsme měli trošku dražší motor. (haha) Táhla nás totiž Mercedes kára.

Na tomhle spotu se nejvíc vyřádil Radko s Patrikem. Radko to odemknul tailtapem o strom a Patrik zakončil nosebongem BS 180 out! 


Odpledne jsme se přemístili na vlek, kde se tým potkal v kompletní sestavě a šlo se primimárně věnovat fotoshootingu. Díky Prouzič Photography!

Loď, světla, rachot motoru, hladinka a SNOWBOARD ZEZULA team s hrazdou v ruce. Tahle nějak proběhl první den v Piešťanech.

Den druhý - Wakepark

Přesto, že předpověď počasí nebyla vůbec slibná, probouzíme se druhý den pod krásně modrou oblohou, co víc si přát! Snídaně, sbalit cajky a co nejdřív na vodu, čas běží...

    Hyperlite Riot

    Hyperlite Riot

    7 050 Kč 11 750 Kč

    Tento den byl celý věnovaný natáčení na vleku v kompletní sestavě. Za kamerou celou dobu Martin Mikyska, díky chlape! Samozřejmě i Prouzičovi se v průběhu podařilo cvaknout nějakou tu fotku. Jezdili se určitý překážky, střidalo se na dvojlanu, no o smích a dobrou náladu nebyla nouze. (haha)


    Po celodenním ježdění byli všichni docela K.O. a celou crew čekal ještě jeden – nedělní den tripu.

    Game of W.A.K.E.

    Na ten jsme zvolili pohodovější taktiku. Dotočilo se pár záběru a šlo se na Game of W.A.K.E. takže kromě týmového editu se můžete těšit ještě na druhé vtipné video.

      Follow Wms S.P.R Entree Impact

      Follow Wms S.P.R Entree Impact

      2 394 Kč 3 990 Kč


      "Som rád, že chalani prišli ku mne domov na vlek a po dlhej dobe sme sa opäť videli. Za 3 dni sme zažili veľa srandy, pádov, hecovačiek. Mrzelo ma, že hneď v prvý deň jazdenia som spadol na prekážke a poranil som si prst, kôli ktorému som musel prispôsobiť aj nasledujúce jazdenie. Aj napriek tomu si myslím, že to bolo super. Najdôležitejšie je, že sme si všetci spolu pojazdili."

      Radko Hradil

      Díky všem přítomným a samozřejmě partnerům, bez kterých by to nešlo!

      SNOWBOARD ZEZULA, FREERIDE.CZ, BEARDED BROTHERS WAKE SOUL, MERCEDES BENZ, RONIX, HYPERLITE, O'NEILL, FOLLOW a BERN

      Další články z kategorie Sponzoring

      Kalendář akcí

      Detailní kalendář »

      Přihlásit se

      Nepamatuji si heslo

      nebo

      Registrace

      Jazyk