Unikátní kolekce Oakley Kokoro

24. července 2020 | 0 komentářů

Oakley představuje kolekci Kokoro, která byla navržena umělcem Meguru Yamaguchim původně pro mezinárodní sportovní hry v Japonsku.

Příběh designu kolekce Kokoro

Kolekce brýlí Kokoro od Oakley, která byla původně navržena pro mezinárodní sportovní hry v Japonsku představuje krásu lidského druhu. Navržena japonským umělcem Meguru Yamaguchim, oslavuje naši společnou lásku ke sportu a sjednocuje sportovce všech disciplín v časech, kdy je potřeba soudržnosti větší, než kdykoliv předtím. Kokoro znamená japonsky "srdce, mysl, duchovno" a odkazuje na semknutí Teamu Oakley skrz obecnou lásku ke sportu.

Díky osobitému stylu Meguru, každý kus oslavuje svobodu pohybu a pokrok, což je typické pro všechny sportovce bez ohledu na barvu pleti, nebo kontinent. Sportovní i lifestylové modely jsou propojené skrze Megurův nenapodobitelný umělecký styl a tahy štětcem.

Díky tahům štětcem, které reprezentují banac sportovců mezi chaosem a zářivými barvami, a které ilustrují jednotu, je kolekce Kokoro uměleckou interpretací emocionálního a fyzického výkonu ve sportu.

Každý kousek je jedinečný

Je také důležité podotknout fakt, že každý kus z této kolekce je zcela originální a nemůže se stát, aby byly dva stejné. Byly totiž vyráběny strojem se speciální technikou odstřeďování, který byl vyroben tak, aby napodoboval tahy štětce Meguru.


"Když jsem se v rámci fáze objevování a vývoje spojil se sportovci, byl jsem dojatý jejich sjednocenou vášní pro sport."

Meguru Yamaguchi

Pojďte si pro jedinečný kousek Oakley Kokoro.

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk