Produkt týdne: Nike SB Nyjah Free 2

Novinky, Trendy

30. července 2020 | 0 komentářů

Produktem týdne se staly tenisky Nyjah Free 2, které skejťáci tělem i duší určitě ocení. Nenechávejte nic na náhodě a když půjde do tuhého, mějte spolehlivé a kvalitní boty na nohou.

Tenisky Nike SB Nyjah Free 2 jsou úspěšným pokračováním populárního modelu Nyjah Free. Dizajnové detaily od tkaniček, až po strategicky umístěnou síťovinu čerpají inspiraci u legendárního modelu Nike Spiridon z roku 1997. Původní gumové prvky byly nahrazeny síťovinou, která pomáhá odvětrávat nohy i během nejnáročnějších skejtovaček.

Kdo je Nyjah Huston?

Právem uznáván za pro-skatera, který změní tvář skateboardingu v nadcházející dekádě a také nejnovější člen Nike SB teamu. Nyjah Huston v podstatě zmonopolizoval svět akčních sportů. Z X-Games si odnesl 7 zlatých medailí a vyhrál taky cenu "Best Male Action Sports Athlete" od ESPY Awards za roky 2013 a 2014. Je to zkrátka zářicí hvězda a tvář skateboardingu na celém světě.

23-letý Nyjah se ve svých 11 letech stal rekordně nejmladším účastníkem v historii X-Games. Získal také ceny "Best Street", "Reader’s Choice" a "Best Video Part" za "Rise & Shine" a stal se tak druhým skaterem v 17-leté historii, který vyhrál ve všech třech kategoriích.

Ulovte pro sebe pár Nyjah Free 2 a upalujte do skateparku!

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk