×
Otevírací doba o květnových svátcích: 8. května ZAVŘENO

ŠKOLOU POVĚŘENY: Výběr nejlepších školních batohů

31. srpna 2020 | 0 komentářů

První školní den a začátek nového školního roku se nezadržitelně blíží. Udělali jsme výběr nejlepších batohů z naší nabídky, které jsou do školy jako stvořené. vyber si i ty ten svůj!

Burton Export 2.0

Úpadek do stereotypu ti s batohem Export 2.0 ti rozhodně nehrozí. Každodenní docházení do školy totiž nemusí být nuda a dokazuje to i samotný design batohu s rolll-top uzávěrem. Tradiční design se tu spojuje s s moderními prvky, díky kterým budeš mít pocit dobrodruha i ve městě. Batoh Export 2.0 je vyroben z materiálu, které jen tak lehce nepodlehnou nepříznivému počasí. Vnější textílie totiž odpuzuje vodu i sníh a udrží tak tvoje věci v suchu a bezpečí. Na vnější straně vepředu se nachází široká kapsa, do které se vejdou všechny tvé nezbytnosti, jako například klíče a peněženka. Polstrovaná přihrádka na noteboook, nebo tablet až do velikosti 15" je přístupná jak shora, tak i z boku a díky kapsám na obou bocích máš láhev s vodou, nebo čepici hned po ruce.

Burton Annex 2.0

Batoh Annex 2.0 od Burton není jen tak obyčejný školní batoh, který po skončení vyučování hodíš do rohu pokoje. Tato na první pohled old-schoolová klasika je vevnitř nadupaná nejnovějšími vychytávkami, které od batohu můžeš čekat. To ji dělá ideální volbou nejen pro urban explorery, ale i pro horské nadšence. Dalo by se říct, že Annex 2.0 dává starému školnímu batohu půvab a organizaci pro každodenní městská dobrodružství i pro tvoje víkendové úniky do hor a reset těla i duše po celotýdenním sezení ve školní lavici.

Najdeš zde praktický přístup k přihrádce na notebook zevnitř i zvenčí batohu, předním popruhem si na batoh připneš karimatku, nebo bundu a všechny své nepostradatelné maličkosti budeš mít lehce přístupné v horní kapsičce na zip, nebo v přední kapse. Boční přihrádky jsou zase ideální na láhev s vodou, nebo sváču, kterou budeš na klikatých cestách v horách, nebo cestou do školy určitě potřebovat. Polstrované ergonomické ramenní popruhy a nastavitelný hrudní popruh nejsou jen příjemným designovým bonusem, ale jejich sílu poznáš přávě při toulkách za dobrodružstvím.Barevné provedení s ripstop tkaninou jsou odolné vůči nepříznivému počasí a nástraham, jako jsou déšť, nebo sníh, takže se o svou elektroniku a jiné věci nemusíš bát. Za nás dáváme Annex 2.0 zkrátka 11 bodů z 10.

Burton Westfall 2.0

Pokud naopak do školy preferuješ menší praktický batoh, který využiješ i na menší výlety, Westfall 2.0 od Burton nabízí řadu funkcí, které ti život rozhodně komplikovat nebudou. Rychlé a praktické zapínání na klopu s přezkou zabezpečí, že se do batohu bez tvého vědomí nikdo nedostane. Na vnitřní straně klopy se nachází kapsa se zipem, do kterého si můžeš uložit např. klíče, nebo doklady. N láhev s vodou a další nezbytnosti, které potřebuješ mít vždy po ruce poslouží venkovní síťované kapsy a pohodlné nošení zase zajistí ergonomické popruhy.

Vans Roll It

Roll-top star z naší nabídky, batoh Vans Roll It je něco jako superstar mezi školními batohy. Vans zkrátka ví, jak na to. Najdeš tu velkou hlavní přihrádkus roll-top vstupem, vnitřní přihrádku na noteboook, boční kapsy na láhev s vodou a ergonomické ramení popruhy. Prostě talent, který udělá z každé šedé myšky Queen Of The Class.

Vans Obstacle

Vans Obstacle je stylový batoh s příjemnou vychytávkou, uchycením na skateboard, což ocení zejména aktivní školáci. Disponuje hlavní přihrádkou s vnitřním organizérem, který je ošetřen anti-odour vrstvou a eliminuje tak nepříjemné zápachy, které by v batohu mohly vzniknout od zapomenůté svačiny, nebo přezuvek. Vždyť to znáš... Ergonomicky tvarované ramení popruhy a síťovanýzádový panel ti potom při nošení budou přinášet doslova radost. Najdeš tu i osobitou kapsu na notebook, takže se nebudeš muset bát ani toho, že ti zapomenutá svačina v batohu ožije a vykrade všechna drahocená data. Vans Obstacle ti pomůže překonat každou překážku na cestě za tvým vzděláním.

Vans Womens Ranger Plus

Turistou ve vlastním městě? S batohem Ranger Plus od Vans je možné všechno. Do školyse ti bude hodit množství praktických kapsiček, včetně vnitřní přihrádky na notebook. po vyučování s ním můžeš zase vyrazitpoznávat okolí, přičemž jistě oceníš boční kapsy na láhev s vodou, protože dodržovat pitný režim zkrátka musíš. taková malá moderní klasika pro každou příležitost.

Roxy Time To Relax

Pokud jsi sportovkyně tělěm i duší, sportovní design batohu Time To Relax od dámské surfové značky Roxy ti sedne ve více směrech. Na vyučování se ti bude hodit přihrádka až na 15" notebook, do kates na zip schováš všechny cennosti typu klíče, peněženka, nebo doklady. Boční kompresní popruh poslouží například na připnutí karimatky.. Ze školy rovnou na jógu, co ty na to? Vbírej sportovní kroužek dřív, než budou všechny rozebrané. To stejné platí pro batoh Time To Relax.

Aevor Daypack

Hledáš batoh, který by dokonale vyhovoval tvému spontánnímu životnímu stylu? S batohem Daypack od AEVOR budeš připravený/á na spontánní změny plánů bez nutnosti vzdát se moderního looku. Daypack má jednoduchý nadčasový design s praktickými vychytávkami. Notebook schováš do postrované 15" přihrádky a více kapes na na zip ti umožní schovat věci jako např. klíče, nebo doklady na bezpečné místo. Hlavní přihrádka je vybavená oboustraným zipem a neminou tě ani vychytávky jako je nastavitelný hrudní pás, odvětraný polstrovaný zadní panel a ergonomické ramení popruhy pro co možá největší pohodlí při nošení. Jako všechny batohy od AEVOR, i Daypack nabízí pratické zvětšení objenu, takže ho můžeš využít jak na každodenní nošení, tak i na delší výlety bez toho, aby jsi musel/a nabalit další batoh.

Pokud ti záleží na udržitelnosti, potěší tě fakt, že batohy od AEVOR jsou vyráběné z recylovaných materiálů a v etických pracovních podmínkách.

Nitro Scrambler

Batoh Nitro Scrambler je tak trochu chameleon. Přizpůsobí se totiž každé nečekané situaci. Má nastavitelnou velikost hlavní komory a je neskutčným poutačem pozornosti díky svému všestranému a modernímu designu. Mimo vyučování ho vezmi i na pořádný školní výlet, které budou od teď ještě zábavnější. Díky polstrovaným ramením popruhům a měkému vyztuženému zadnímu panelu je batoh dostatečně pohodlný i při vyšší zátěži. Hlavní komora obsahuje kapsu na noteboook, která je přístupná i z boku a organizér, který si sami nemůžeme vynachválit. Na roll-top batozích je nejlepší to, že jejich velikost si bez problému upravíš podle potřeby a utáhneš přezkou. Batoh Scrambler můžeš naplnit až po okraj, otočit na bok a nosit jej jako tašku za postranní úchyt. Genialita sama!

G.ride Arthur

V neposlední řadě za zmínku stojí i Arthur od G.ride v  elegantním stylu. Bez problému v něm můžeš přenášet obdelníkové předměty, jako dokumenty, notebook, tablet bez toho, aniž by se ti nějakým způsobem poškodily okraje. Je vybaven jednou hlavní ka přihrádkou s kapsou na 13" notebook, která je přístubná i skrz boční zip. V naší nabídce jej najdeš ve více provedeních. Stačí si vybrat a vykročit do školy tou správnou nohou!


Celou nabídku batohů nejen do školy najteš zde. Přejeme ti úspěšný start do nového školního roku!

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk