Nitro: Snowboardová rodina

Novinky, Trendy

29. září 2020 | 0 komentářů

Parta lidí, kteří neberou všechno moc vážně, nikdy neměli žádnou sofistikovanou strategii ani velkolepý plán, a přesto vytvořili jednu z nejsilnějších snowboardových značek. Nitro je spíš rodina než korporace. Rodina, kterou už neuvěřitelných 30 let spojuje vášeň pro snowboarding, nadšení a smysl pro humor.

Nitro stojí na silných hodnotách

V Nitro jsou na prvním místě lidi. Lidi, kteří tvoří špičková prkna, boty a vázání už od roku 1990. Spousta z nich pracuje z domu, nebo odkud jim to je příjemné. Místo obřích kanceláří má tahle kosmopolitní značka jen několik drobných pracovišť v USA, Kanadě, Číně, Německu, Itálii a Švýcarsku. Díky tomu může při vývoji produktů reflektovat odlišnosti jednotlivých trhů i kulturní specifika. A samozřejmě důkladně testovat v amerických, evropských i asijských horách.

Snowboardy Nitro

Lidmi z rodiny Nitro jsou také týmovi jezdci. Těch je dokonce 4-5krát víc než zaměstnanců a někteří z nich jezdí za Nitro už skoro 20 let. Tuhle značku založil a dodnes vlastní snowboardista, takže pokud hledáš prvotřídní desku, kterou vyvinuli lidi s upřímným zápalem a hromadou zkušeností, jsi u Nitro na správné adrese.

Snowboardy Nitro

A co je nejdůležitější, všechny snowboardy Nitro jsou vyrobeny s jedním hlavním cílem: Hlavně se u toho dobře bavit!

Snowboardy Nitro

Nitro ocenilo SNOWBOARD ZEZULA

Těžko bys hledal lepší místo, kam zajít pro snowboard, vázání nebo boty Nitro než SNOWBOARD ZEZULA. Krásným důkazem je, že u příležitosti 30. výroči Nitro Snowboards jsme byli vybráni mezi 30 nejlepších prodejců Nitro na světě a odměněni velice unikátním snowboardem, který nám předal samotný zakladel značky, Tommy Delago.

Tommy Delago nám předává ocenění

V našem e-shopu najdeš jak snowboardy, tak i boty, vázání a batohy Nitro.

Navíc jsme pro tebe nachystali snowboardové komplety Nitro, které rovnou zahrnují i nejvhodnější vázání a boty, s nimiž bude prkno Nitro perfektně fungovat.

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk