Street Montage REBELLION 2020 – Online

Novinky

1. října 2020 | 0 komentářů

Tak jo, premiéra skate videa Rebellion 2020 je za námi. Kdo nebyl, může sledovat online!

Asi bych vám měl přiblížit, o co vlastně jde. Rebellion 2020 je skate projekt z léta tohoto roku.

Celý to začalo v červnu, kdy se trošku uklidnila situace s opatřeními... Oslovil jsem dva brněnský skejtrs a členy našeho týmu SNOWBOARD ZEZULA, Řezyho a Vašu, jestli nemají chuť točit, že dáme dohromady pár záběrů z brněnských spotů, ze kterých pak střihnu tuhle street montage.

REBELLION 2020

 

Točili jsme tedy jen ve městě, žádný skateparky. Nicméně už od začátku to nešlo úplně podle plánů, protože oběma se začala komplikovat situace v práci. Řezy zrovna podával po x letech výpověď, no a Vaša zase nastupoval do novýho zaměstnání, takže byl ve zkušebce. Tím, že Řezy dělal třísměnnej provoz a já jezdil pracovně celý léto skoro každej víkend mimo Brno, bylo sakra těžký se domluvit a najít společnej volnej den na točení. Nakonec se povedlo pár dní slepit, potkat se a něco natočit. To ale zase rychle skončilo, protože na konci srpna Řezy odjížděl makat na víno do Francie a teď felí někde na severním pobřeží Španělska, surfuje, skejtuje bazény a bydlí v autě. Tím bych ho chtěl pozdravit a doufám, že se tam má nejlíp!

S Vašou jsme teda v průběhu září dotočili pár spotů a řekli si, že s tím půjdeme ven, protože tam začínal být nepoměr záběrů jednoho vůči druhému. Ale věřím, že tímhle prvním společným projektem to nekončí a další léto natočíme větší bombu.

Rebellion 2020 

Projekce na SPOTu

Rozhodli jsme se a udělali menší premiérku v nově otevřeným místním podniku SPOT, což je naprosto skvělý místo s boží atmosférou... A co hlavně? S vůbec prvním zastřešeným skejtovým bowlem v Brně. Toho samozřejmě nešlo nevyužít a celou akci jsme odstartovali menším contest na extensionu. Jelo se o pivka a skejtovou desku, kde první flek bral Vojta Žáček snad za nějakej Miller flip. Popravdě ani nevím, jak se ta šílenost jmenovala.

Rebellion 2020

Celou dobu nám tenhle večer zpříjemňoval svým výběrem a hraním náš felák DJ WEED, díky Maro. 

Rebellion 2020 

Pokračovali jsme projekcí, která začínala novinkou Rebellion 2020, a pak se cestovalo časem. Abych to upřesnil, následovala tak trochu další premiéra, protože se nám podařilo sehnat nikdy nezveřejněný video NAHV, který měl na starosti Jakub Laššo. Rok asi 2013 a naprosto skvělý street video, ve kterým jezdí brněnský legendy jako Marek Kocák, Honza Minol, Honza Roušal, Marten a spousta dalších...

Projekci jsme zakončili dalším legendárním snímkem od Radka Mauera, Book 2, někdy z roku 2009. Ve něm se ukázala celá FUZZ parta a hlavně starý dobrý brněnský spoty jako původní Janáčkovo divadlo nebo začátek FUZZ boxes.

Rebellion 2020

Pak už jen pivka, drinky a párty!

Rebellion 2020

Kamera/Střih a text: Zbyňál Blahutka

Fotky: Radek Mauer

Vše pro skateboarding 

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk