Podzimní kolekce v ulicích Brna

Novinky

15. října 2020 | 0 komentářů

Vydali jsme se do ulic a natočili video s novýma street kolekcema pro letošní podzim. Mrkni na výsledek a naber inspiraci!

Podzimní kolekce v ulicích Brna

V sestřihu najdeš podzimní novinky Vans, DC, Burton, Volcom nebo Thrasher. A protože kulisy nám utvořila moravská metropole, nesmí chybět ani místní Cult of the Road.

Nalaď se do podzimních barev

Inspiruj se v našem videu a vyber si street bundu, mikinu, čepici, kšiltovku nebo košili pro perfektní podzimní look.

Kuba

Podzimní kolekce v ulicích Brna

Kuba se okopnul do mikiny Vans Where's The Afterparty s hlubokou kapucí v super oversized střihu a doplnil ji příjemně zateplenou zimní street bundou Burton Mallet v bomber střihu, která přes mikinu sedne jak ulitá a ranní jízda vymrzlou tramvají v ní nebude žádnej problém.

Dodává: "Díky tomu, že bunda nemá kapuci, tak sem si tam mohl pěkně vytáhnout tu od mikiny. Bunda má spoustu praktických kapes a skvělou trendy barvu, o kterou se ale člověk musí trochu starat. Celej outfit byl na jedničku a studentky se za mnou otáčely jak tramvaje na konečné."

Kačka

Podzimní kolekce v ulicích Brna

Kačka má na sobě nestárnoucí kombinaci pohodlné kostkované flanelky Volcom Getting Rad Plaid Long Sleeve a hřejivé vesty Burton Kiley Insulated Vest, která ji udrží v teple i za sychravého podzimního rána. Vesta je přitom lehká, díky regular fitu není přiliš zavalitá ani těsná a dává perfektní volnost pohybu.

Nesmí chybět pletená čepice Volcom Full Stone, s níž Kačku žádný nečas nezaskočí, je unisexová a hodí se skoro ke všemu.

Jirka

Podzimní kolekce v ulicích Brna

Jirka ve videu oblíkl unikátní mikinu Volcom Merick Crew s nepřehlédnutelným designem a na hlavě ho hřeje skvěle ladící oranžový kulich Cult Of The Road Harry Beanie, kterým navíc dává najevo podporu lokální skate komunity.

Ochranu před nepohodou doplňuje street bunda Thrasher Godzilla Track nesoucí značku slavného Skate magazínu, která zastaví vítr a díky kapuci ochrání hlavu před deštěm.

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk