Video – Nidecker: A Guide to Mellow Livin'

Novinky

26. října 2020 | 0 komentářů

Nidecker přináší návod na pohodový život! Dobře, to je možná silné tvrzení, ale rozhodně natočili parádní video o tom, jak si užít novou backcountry desku Mellow. Jen se podívej.

 

Krátký snímek A Guide to Mellow Livin' se natáčel na japonském ostrově Hokkaidó a světový šampion Mathieu Crépel v něm názorně demonstruje, jak si vychutnat pořádný freeride.

Cestuj svobodně, cestuj nalehko, poslouchej počasí a svůj žaludek. Vstávej brzo a užij si místní pokrmy. Vyjdi životu vstříc a on si tě najde!

Nidecker: A Guide to Mellow Livin'

Nový Nidecker Mellow

Prkno, na kterém Mathieu tak úžasně řeže japonský prašan, má název Nidecker Mellow a jde o nejnovější backcountry zbraň této věhlasné švýcarské značky.

Pro sezónu 2020/21 dostala tahle deska nový tvar, aby uměla ještě přesněji vyřezávat oblouky ve volném terénu a kličkovat mezi stromy. Mellow s camrock prohnutím ti dá v prašanu pocit jako na surfu, zatímco jeho široká špička usnadní přistání na předek a umožní zachovat si rychlost.

Tenhle dojem ještě posiluje vkusný design přírodní dřevěné dýhy doplněné decentní grafikou.

 

Snowboard Nidecker Mellow

Že jde o špičkovou desku, dokládají použité materiály. Jádro Master Core je tvořeno mistrovskou kombinací různých dřev pro dosažení perfektního poměru váhy a výkonnosti. Sintrovaná skluznice N-7000 byla vyvinuta exkluzivně pro Nidecker a obsahuje uhlíkové nanočástice. Prémiová sendvičová konstrukce je vystužená karbonem a kevlarem.

Nidecker: A Guide to Mellow Livin'

Vybírej z nové kolekce Nidecker

Najdeš u nás samozřejmě i další snowboardy Nidecker. Tady je jen pár z nich:

Všechny snowboardy Nidecker >>

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk