Variabilní snowboardové brýle Aphex

Novinky

8. října 2020 | 0 komentářů

Unikátní brýle Aphex jsou kompletně přizpůsobitelné díky možnosti vybrat si sklo s rámečkem a popruh zvlášť. Výsledkem je přes tisíc možných kombinací, tak si sestav vlastní a jedinečné snowboardové brýle Aphex!

 

Přizpůsobitelné snowboardové brýle Aphex

Tato koncepce se jmenuje RSS (Removable Strap System) a navíc umožňuje snazší výměnu poškozených nebo opotřebovaných částí, takže brýle déle vydrží a šetří tvou peněženku i životní prostředí.

Vyměň pásek levou zadní

K výměně pásku na brýlích Aphex stačí dvě kliknutí. Přestal tě bavit ten původní? Poškodil se nebo opotřeboval? Řešení je otázkou několika vteřin. Ať už jsi doma nebo na vrcholu kopce. Na výběr je ze spousty různých designů pásků, aby brýle perfektně vyhovovaly tvým představám a ladily s outfitem, prknem nebo lyžemi. Aphex pro každou sezónu představuje novou kolekci strapů, takže můžeš jít s dobou a obměňovat styl brýlí, aniž bys vykradl banku.

Vnitřní strana pásku je opatřena silikonovým proužkem, který perfektně drží na helmě, ale netahá na čepici.

    Aphex Strap

    Aphex Strap

    117 Kč 390 Kč

      Aphex Strap

      Aphex Strap

      117 Kč 390 Kč

      Přizpůsobitelné snowboardové brýle Aphex

      K dispozici jsou také náhradní skla Aphex – čirá, fotochromatická i barevná – pro různé viditelnostní podmínky. Specialitou značky je vlastní technologie Q-View, která zvyšuje kontrast a ulevuje očím. Tak si sestav perfektní brýle na snowboard nebo lyže. Je to na tobě!

      Celá nabídka Aphex >

      Brýlové sety Aphex >

      Další články z kategorie Novinky

      Kalendář akcí

      Detailní kalendář »

      Přihlásit se

      Nepamatuji si heslo

      nebo

      Registrace

      Jazyk