Kaunertal Opening 2020: Den 2 / SNOWBOARD ZEZULA Team & Freeride TV

Novinky, Sponzoring

17. listopadu 2020 | 0 komentářů

Co přinesl druhý den Kaunertal Opening 2020 se SNOWBOARD ZEZULA Team a Freeride.cz? Je tu slíbené pokračování videa OBA CreatorsPorkert Bros, fotky a report.

 

 

Park zahalila mlha

Druhý den Kaunertal Openingu začal svižně natáčením a focením v parku, protože jsme potřebovali nasbírat materiál na nádherným světle. Věděli jsme, že počasí bude 50 na 50 a taky že jo. Po obědě se začala od vrchu sunout mlha, která během jedný jízdy vymazala celý snowpark.

Kaunertal Opening 2020: Den 2

„K partě jsem se dostal skrze park díky tomu, že jsem jel za partičkou freeskierů, kteří když vjeli na okraj cesty, tak zaječeli a já je použil jako sonar.“ (poznámka redaktora)

V mlze to znamenalo pak dojezdit den klasickým šlapáním na jednotlivých překážkách.

Překážky v Kaunertalu

Kaunertal Opening 2020: Den 2

Snowpark začíná pod vrchní stanicí lehkým kickerem, který vám dovolí se hezky a dlouze proletět (pokud zrovna není mlha, haha). Pod ním pokračuje PVC trubka tvořící třemi částmi 6 m dlouhou kaskádu. Vrchní část zakončuje podlouhlá lavice s klasickým picknikáčem na vrchu.

 

Kaunertal Opening 2020: Den 2

Delší část Nature run otevírá jekl směřující následující jízdu na corner s fat railem na jeho hraně. Mezi cornerem a druhým o něco nakoplejším kickerem je ještě levotočivý C-fat rail.

Hned za skokem u chill zone pokračuje pyramida a krásně široká a hravá spina s kládou na hraně. Odsud až dolů jsou rozmanitě raily, bedny a PVC ve dvojřadě od klasických až po kaskády.

 

Kaunertal Opening 2020: Den 2

To byl náš druhý den na kopci v rámci Kaunertal Openingu. Sleduj fotogalerii a poslední díl ze třetího dne čekej už další úterý.

 

Foto: Oba Creators

 

Na čem se jezdilo?

 

Další články z kategorie Novinky, Sponzoring

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk