Nejlepší produkty letošní zimy, pod kterými se podepsali samotní jezdci

Novinky, Trendy

1. října 2020 | 0 komentářů

Ty nejexkluzivnější, funkčně nejvychytanější a designově nejvyšperkovanější produkty často najdeš v signature kolekcích navržených ve spolupráci s věhlasnými pro ridery. Pojď se mrknout, které z nich letos stojí za povšimnutí.

Nejlepší k nejlepším

Když už se značka spojí s hvězdou, chce ukázat to nejlepší, co umí, aby naplnila náročné požadavky profi jezdců. Tak si přečti, do jakých top kolaborací se pro rideři letos zapojili.

Tyhle kousky bývají často designově unikátní a dostupné v limitovaném počtu, takže pokud se s nimi chceš blýsknout, není radno váhat!

Nejlepší produkty letošní zimy, pod kterými se podepsali samotní jezdci

Bryan Iguchi

Kalifornská snowboardová legenda známá ze spousty videí ztělesňuje duši snowboardingu. Na bednách Bryan stál už v devadesátých letech, kdy byl úspěšný na U-rampě nebo X Games a dnes je tváří značky Arbor. Protože "Guch" se věnuje i výtvarnému umění, navrhuje i design svých prken.

Svoje jméno propůjčil snowboardům a splitboardu Arbor i zimním botám Vans Ultrarange

Frank April

Tenhle borec je mnohonásobným vrahem! Už léta totiž masakruje raily i městská zákoutí a jeho řádění trvá už někdy od začátku století. Frankovo jméno nese nádherný freestyle pro model Arbor Westmark Frank April Edition a perfektně ladící vázání Hemlock.

Travis Rice

Jedno z největších jmen ve snowboardingu a několikanásobného vítěze X Games snad ani není potřeba představovat. Navíc se Travis věnuje i produkci snowboardových filmů, v nichž je často i hlavní hvězdou. Na svědomí má kromě sportovních úspěchů a spousty úžsaných videí třeba špičkové snowboardové boty DC Travis Rice nebo oblečení a batohy na prkno od Quiksilver.

 

Marie-France Roy

Kanadská riderka, která udivuje svou univerzálností, sbírá ocenění, role ve snowboardových filmech i umístění na bednách jako na běžícím pásu. Je stějně dobrá v backcountry jako na překážkiách v parku nebo městských zábradlích. Letos spolu se značkou Arbor vytvořila model Veda a k němu unikátní variantu vázání Sequoia. Marie je nakloněna ekologii a udržitelnému způsobu života, v čemž souzní s filozofií Arbor. Když se vydá na split, volí model Swoon.

Halldór Helgason

Nejlepší produkty letošní zimy, pod kterými se podepsali samotní jezdci

Kníratý Islanďan ze stáje Horsefeathers má na kontě spoustu ikonických skoků, řadu filmů a zlato z X Games. S plzeňskou značkou vytvořil rovnou celou kolekci, která se jmenuje Atrip a zahrnuje vše od ponožek po špičkovou snowboardovou bundu.

Eiki Helgason

I halldórův bratr má svou kolekci pod značkou Horsefeathers. Řadu Eiki letos spojuje jedinečný motiv modré popraskané lávy.

Tom Wallisch

Profi freestyle lyžař a světový šampion ve slopestylu je ověnčený také zlatými medailemi z X Games a Dew Tour, takže pokud na něco dá své jméno, musí to opravdu už za něco stát. Spolupráci s Tomem navázaly freeski značky Line a Full Tilt, aby vytvořily ty nejlepší pro modely.

Další hvězdná spojení

Tvojí pozornosti by neměla uniknout ani rozsáhlá signature série snowboardových brýlí Oakley, které nesou jména jako Ståle Sandbech, Henrik Harlaut, Scotty James nebo Mikaela Shiffrinová. Teď máš šanci mít stejně špičkovou výbavu, jako ti nejlepší rideři, stačí si jen vybrat!

Na závěr si necháváme doslova umělecká díla ve tvaru lyží, která vytvořila Freeski značka Armada. Signature modely BDOG a Edollo jsou opravdovými skvosty stvořenými s pro ridery Philem Casabonem, resp. Henrikem Harlautem.

Další články z kategorie Novinky, Trendy

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk