×
Otevírací doba o květnových svátcích: 8. května ZAVŘENO

Vans Skate Classics - nadčasové siluety dostávají vylepšený design a konstrukci!

Novinky

4. března 2021 | 0 komentářů

Vans hrdě představuje zcela novou Skate Classics, naše nejikoničtější siluety s aktualizovanou, mimořádně odolnou konstrukcí navrženou především pro skateboardisty.

Skate Classics, kompletně přepracovaný s ohledem na potřeby skateboardistů, přináší více toho, co skejtři Vans jako Lizzie Armanto, Dustin Henry, Axel Cruysberghs, Daiki Hoshino a Giovanni Vianna potřebují k dosažení maximálního pokroku. Zesílené materiály a vylepšená konstrukce poskytují delší životnost a odpružení s návratem energie pro delší skateování, zatímco několik doteků celkové estetiky dokazuje, že Skate Classics nejen že skvěle fungují, ale také při tom vypadají zatraceně dobře.

Nové Skate Classics nesou řadu nových úprav a technologií. Díky tvarované patě a fixovaným jazykům noha lépe sedí v botě a poskytují tak lepší kontrolu nad deskou. Vložka DURACAP má nový tvar, přidává flexibilitu a odstraňuje přebytečný objem, aby eliminovala otlaky a oděry, což má za následek zásadní přizpůsobení pro maximální trvanlivost tam, kde to skateboardisti nejvíce potřebují. Dvoudílné svislé lemování s výraznější rýhovitou strukturou na špičkách bot, stejně jako Sick Stick, nová patentovaná gumová směs, zvyšuje odolnost a životnost boty. Kromě toho nejlepší vložky do bot PopCush ve své třídě s návratem energie perfketně sedí v botě, takže nohy budou po delší dobu svěží.

Mezi modely Skate Authentic, Skate Old Skool, Skate Era a Skate Slip-On převažuje vždy stylová klasická bílomodrá barevná kombinace, zatímco nový povrch boční stěny, šachovnicová etiketa a značka „Skateboarding“ tyto nadčasové styly jemně podtrhují.

Modely Vans Skate Classics - Skate Authentic, Skate Old Skool, Skate Era a Skate Slip-On k dostání u nás na e-shopu od 4. března 2021 do vyprodání zásob:

    Vans Skate Old Skool

    Vans Skate Old Skool

    2 081 Kč 2 190 Kč

      Vans Skate Old Skool

      Vans Skate Old Skool

      2 081 Kč 2 190 Kč

        Vans Skate Era

        Vans Skate Era

        1 095 Kč 2 190 Kč

          Vans Skate Authentic

          Vans Skate Authentic

          995 Kč 1 990 Kč

            Vans Skate Authentic

            Vans Skate Authentic

            2 081 Kč 2 190 Kč

              Vans Skate Slip-On

              Vans Skate Slip-On

              1 891 Kč 1 990 Kč

               
              Další články z kategorie Novinky

              Kalendář akcí

              Detailní kalendář »

              Přihlásit se

              Nepamatuji si heslo

              nebo

              Registrace

              Jazyk