×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Skate boty Vans AVE Pro by Beatrice Domond

Novinky

7. dubna 2021 | 0 komentářů

Legendární model tenisek AVE Pro přichází v životní formě i díky tváři skateboardingu, o které jste už možná slyšeli, nebo ještě slyšet budete. Seznamte se s Beatrice Domond a jejím pojetím dámských skatových tenisek Vans AVE Pro.

Vášeň. Vnitřní pohnutka s magickou schopností dostat z člověka to nejlepší. A v mnoha případech i to, o čem se mu zdá jen ve snu. Značka Vans je nadšenců plná a na její palubu se rok co rok naloďují další malá i velká jména skateboardistů a umělců z celého světa. Abychom AVE Pro ve spolupráci s Domond lépe poznali, je třeba se podívat zpět do minulosti.

Skate boty Vans AVE Pro by Beatrice Domond

Mladičká Beatrice se narodila na Floridě, kde si vybudovala i lásku ke skateboardingu. Už jako teenager chtěla být vidět a nestačilo jí, že se v parcích pohybovala výhradně v klučičích partách. Své začátky nahrávala na kameru a krátká videa posílala dál do světa. S pomocí filmaře Billa Strobecka a skateboaristy Jasona Dilla se jí začala tvořit malá fanouškovská základna, přišly první větší úspěchy i sponzoring. Dnes už patří mezi tváře takových značek jako Vans, Supreme, Venture nebo Spitfire.

Pro aktuální sezónu se jí dostalo velké pocty vytvořit design pro ikonické tenisky Vans AVE Pro od Anthonyho Van Engelena, legendy skateboardingu. "Navrhnout barevnou variaci tenisek AVE Pro je pro mě neuvěřitelné. Je to ten nejlepší kompliment, jaký můžete dostat. Anthony je tichým mužem s vysokými standardy. Není den, kdy by neměl do čeho píchnout a odráží to i jeho skatování a vlastně všechno, čeho se dotkne. Že chtěl udělat tenisky právě se mnou, za to má můj největší respekt."

Skate boty Vans AVE Pro by Beatrice Domond

Vans AVE Pro Beatrice Domond mají známou siluetu, kterou nyní zpestřují grafické motivy od Beatrice. Vlastnoručně navržený signature design v barvách nefritu je nejlépe viditelný na průsvitné podrážce s ikonickým UltimateWaffle vzorem. "Snila jsem o tom být součástí něčeho tak velkého, jako je právě tato spolupráce. Chtěla jsem, aby vzniklo něco speciálního," dodává. Z dětského pokoje až ke světovým teniskám. Právě odtud čerpala inspiraci při tvorbě vzoru.

Skate boty Vans AVE Pro by Beatrice Domond

Model Vans AVE Pro je kapitolou samou o sobě a oblíbenost ve skate komunitě nezískal jen tak. Aktuálně technicky nejdokonalejší skatové boty od Vans jsou vyrobeny pro co nejpohodlnější jízdu a nejdelší výdrž, takže si odslouží roky pravidelného prohánění se na desce. Postarají se o to DURACAP gumové vyztužení v nejvíce namáhaných oblastech bot a Rapidweld technologie, díky které nenajdete na svršku bot jediný šev.

Skate boty Vans AVE Pro by Beatrice Domond

Rozšíření jazyka LuxLiner se pohybuje nezávisle na svršku boty, stabilizuje nohu, maximalizuje responzivitu a procítění desky pod nohama. Navíc jsou boty vyrobeny z prodyšného materiálu, takže o odvětrávání je postaráno. Použité vložky Ultracush jsou lehoučké, odolné a zároveň tlumí dopady a zlepšují feeling z jízdy. Již zmíněná Waffle podrážka drží na desce jako přikovaná a technicky naladěnější skate tenisky prostě neseženete.

Kvalitu Vans AVE Pro Beatrice Domond najdete u nás na e-shopu do vyprodání zásob.

Další články z kategorie Novinky

Kalendář akcí

Detailní kalendář »

Přihlásit se

Nepamatuji si heslo

nebo

Registrace

Jazyk