×
Otevírací doba o Velikonocích → Pá: 10–17 h | So: 10–18 h | Ne–Po: ZAVŘENO

Etnies slaví 35 let

Novinky

28. dubna 2021 | 0 komentářů

Každý skateboarder tuhle značku dobře zná. Leckoho ale možná překvapí, že je tu s náma už tři a půl dekády. Seznam se s barvitou historií Etnies!

Zapálený skateboardista, šéf a majitel Etnies v jedné osobě – Pierre-Andre Senizergues tě ve 20 minutách provede 35letou historií společnosti, která dodnes zůstává věrná svým kořenům.

Etnies slaví 35 let

Začalo to prvním pro modelem skate bot Etnies Natas už v roce 1987. Brzy následovalo spojení se skate legendami, načež vznikly boty Rap, Sal 23 a pro modely Arto, Sheckler, Elissa, Dill, Nathan Williams a další.

Během celých těch dlouhých let Etnies dodnes neustále podporuje komunity kolem skateboardingu i snowboardingu, BMX a MTB. V průběhu tří dekád legendy v seznamu týmových riderů Etnies tíhly směrem k autenticitě a společenské angažovanosti. Důkazem je třeba akce GvR, v rámci které dobré duše z Etnies věnovaly 50 000 párů bot lidem bez domova, nebo program Buy a Shoe, Plant a Tree, který se už postaral o vysázení dvou milionů stromů v deštných pralesech. Tenhle brand dodnes vlastněný skateboarderem to zkrátka se zodpovědností k prostředí i společnosti myslí stejně vážně jako se snahou své boty neustále vyvíjet, aby vydržely déle. Proto Etnies v poslední době spojil síly s gumárenským velikánem Michelin, aby umožnil vznik ještě odolnějších podrážek s ještě lepší přilnavostí.

    Etnies Marana Slip XLT

    Etnies Marana Slip XLT

    1 090 Kč 2 180 Kč

      Etnies Wms Langston

      Etnies Wms Langston

      895 Kč 1 790 Kč

        Etnies Semenuk Pro

        Etnies Semenuk Pro

        1 794 Kč 2 990 Kč

        Další články z kategorie Novinky

        Kalendář akcí

        Detailní kalendář »

        Přihlásit se

        Nepamatuji si heslo

        nebo

        Registrace

        Jazyk